Η ‘Zeitlos’ Βίκυ Λέανδρος στην Αθήνα
Showbiz

Η ‘Zeitlos’ Βίκυ Λέανδρος στην Αθήνα

Οι φίλοι του Νέου Κύματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Βίκυ Λέανδρος, σε μια μοναδική της εμφάνιση, σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από το παρελθόν, σε διάφορες γλώσσες, αλλά και νέα από τον πρόσφατο δίσκο της 'Zeitlos' που κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου στη Γερμανία και βρίσκεται ήδη στις κορυφαίες θέσεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ‘’GOETHE INSTITUT’’ στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Ινστιτούτου, σε μια κλειστή παρουσίαση 300 ατόμων.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τον Νοέμβριο έλαβε μέρος σε ένα concerto, στο Αμβούργο συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο ποσό που θα δοθεί σε παιδάκια που έχουν ανάγκη σε όλη την Γερμανία. Ο τηλεοπτικός Μαραθώνιος για τα παιδιά με ανάγκες, θα λάβει μέρος παραμονές Χριστουγέννων στη Γερμανική δημόσια τηλεόραση με θέμα : 'Ein Herz für Kinder' (μια καρδιά για τα παιδιά ) και τα χρήματα θα παραδοθούν για το σκοπό τον συγκεκριμένο.

"Η επόμενη χρονιά είναι μια πολύ γεμάτη χρονιά για μένα" δήλωσε αποκλειστικά στο newsbomb.gr, η διάσημη τραγουδίστρια. Το Μάρτιο του 2011, αρχίζει μια μεγάλη τουρνέ, η οποία συμπεριλαμβάνει ολόκληρη την Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία.

Η μεγάλη πορεία της στις Ευρωπαϊκές χώρες πάνω από 30 χρόνια, με συναυλίες, δίσκους, συμμετοχές σε μεγάλα μουσικά event της Ευρωπαϊκής σκηνής, οι πωλήσεις δίσκων της που ξεπερνούν τα 55 εκατομμύρια, την κατατάσσουν ανάμεσα στους πλέον δημοφιλείς καλλιτέχνες σε 52 χώρες.
Είναι προφανές πως η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι 'Zeitlos' (Διαχρονική) όπως λέει κι ο τίτλος του νέου της δίσκου.

Συντάκτης:Ζησιάδη

Πηγή: newsbomb.gr
www.newsbomb.gr/politismos/story/i-zeitlos-biku-leandros-stin-athina

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved