Ο Πανταζής στηρίζει τον σύντροφο της κόρης του και την Εθνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς!
Showbiz

Ο Πανταζής στηρίζει τον σύντροφο της κόρης του και την Εθνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς!

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει έναν επιπλέον λόγο από τους υπόλοιπους Έλληνες να στηρίζει την Εθνική Ομάδα Πόλο που δίνει τις μεγάλες μάχες της στο Τόκιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Και αυτός ο λόγος ακούει στο όνομα... Μάριος Καπότσης, ένας από τους ικανότατους πολίστες της χώρας μας ο οποίος τυγχάνει να έχει κλέψει την καρδιά της κόρης του Κόνι Μεταξά.

Η Κόνι Μεταξά έχει αποφασίσει να τηρήσει τη σιωπή της, σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της καθώς ο σύντροφός της αποφεύγει τα media! Η Κόνι εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με τον πολίστα, Μάριο Καπότση.

Οι κοινές τους φωτογραφίες μάλιστα στο instagram είναι ελάχιστες. Λίγο πριν ο Μάριος φύγει για το Τόκιο όπου θα έδινε με την Εθνική ομάδα πόλο η όμορφη influencer και ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια, ανέβασε κάποια στιγμιότυπα, επιτρέποντας στους διαδικτυακούς της φίλους να διαπιστώσουν τον μεγάλο έρωτα που βιώνει στο πλευρό του αγαπημένου της.

Και τώρα που η Εθνική μας ομάδα πόλο βρίσκεται ένα βήμα πριν ανέβει στο βάθρο μιας και οι επιδόσεις της μέχρι τώρα ήταν περισσότερο από καλές, τόσο η Κόνι όσο και ο πατέρας της που προφανώς και έχει γνωρίσει τον Μάριο από κοντά, έχουν κάθε λόγο να είναι οι πιο θερμοί υποστηρικτές της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Πανταζής εκφράστηκε δημόσια γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας του Μάριου Καπότση που ανέβασε:

«Πάμε γερά για το χρυσό».

Ο νεαρός αθλητής δεν άφησε την ανάρτηση αυτή ασχολίαστη καθώς έγραψε κάτω από αυτήν του τραγουδιστή: «Πάμε να κάνουμε ταραχή…»

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved