Το ξέσπασμα του Αναστάση Κολοβού: «Είναι τραγικά δύσκολο να μην ποστάρετε τον ναρκισσισμό σας»;
Showbiz

Το ξέσπασμα του Αναστάση Κολοβού: «Είναι τραγικά δύσκολο να μην ποστάρετε τον ναρκισσισμό σας»;

Φανερά ενοχλημένος από τις αναρτήσεις κάποιων οι οποίοι αδιαφορούν για τις καταστροφικές πυρκαγιές σε τόσα πολλά μέρη της Ελλάδας και ανεβάζουν selfies στα social media ή όμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές του, είναι ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός

Ο αγαπημένος τηλεοπτικός Μάκης Ζούβας από τη σειρά Έλα στη θέση μου που πλέον έφτασε στο τέλος της, φανερά εκνευρισμένος με όλα τα παραπάνω, ξέσπασε με μία ανάρτησή του στα social media. Συγκεκριμένα ανέβασε μία εικόνα με μαύρο φόντο και έγραψε το εξής μήνυμα προς... πάσα κατεύθυνση:

"Για μια γ@@@νη μέρα σαν αυτήν σας είναι τραγικά δύσκολο να μην ποστάρετε την ματαιοδοξία κ τον ναρκισσισμό σας ποστάροντας φωτογραφίες απ τις παραλίες πίνοντας παγωμένη μπύρα με το καινούριο σας μαγιό στα social media ε? (Δεν τα γράφω αυτά μέσα από πυροσβεστικό canadair αλλά έλεος....)".

Και δεν είναι βέβαια και ο μόνος που είναι θυμωμένος με τη συμπεριφορά κάποιων που μοιάζουν σαν να μην έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης σε Αττική, Εύβοια, Πύργο και όπου αλλού μαίνονται φωτιές οι οποίες έχουν "καταβροχθίσει" περιουσίες και ατέλειωτα στρέμματα δασών. Λίγο πριν, η Έλενα Χριστοπούλου και η Νανά Παλαιτσάκη, είχαν εκραγεί για τον ίδιο λόγο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, θεωρώντας ανεπίτρεπτη τη συμπεριφορά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved