Αυτοί είναι οι δέκα Έλληνες celebrities με Instagram accounts που μετρούν χιλιάδες followers
Showbiz

Αυτοί είναι οι δέκα Έλληνες celebrities με Instagram accounts που μετρούν χιλιάδες followers

Είναι διάσημοι αλλά και πολύ δημοφιλείς στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram

Ψάξαμε, μετρήσαμε και απαθανατίσαμε τους followers των Ελλήνων Celebrities στο Instagram και σας τους παρουσιάζουμε.

Ζούμε στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της ψηφιακής εικόνας και οι επώνυμοι Έλληνες της showbiz αγαπούν κι εκείνοι πολύ τις πλατφόρμες επικοινωνίας!

Likes, σχόλια και followers, τους έκαναν να χαμογελούν αφού οι εταιρίες τους κυνήγησαν λόγω της επιρροής τους στο κοινό και όχι μόνο αφού η δημοφιλία τους έφτασε το άπειρο!

Εμείς κάναμε μια βόλτα στα προφίλ τους και εντοπίσαμε τους top 10, οι οποίοι έχουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram τους περισσότερους funs!

Δούκισσα Νομικού - 799k

Η όμορφη μανούλα, ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά αυτό που αγαπούν περισσότερο οι χιλιάδες ακόλουθοί της είναι οι φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ.

Κατερίνα Καινούργιου - 801k

Η παρουσιάστρια του λατρεύει τα social media. Ό,τι κι αν ανεβάσει, γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από τους χρήστες του διαδικτύου. Μάλιστα πολύ συχνές είναι και οι φωτογραφίες από νυχτερινές εξόδους και εξορμήσεις ενώ εκείνες που τραβούν το ενδιαφέρον είναι αυτές με τις στιλιστικές της επιλογές

Σίσσυ Χρηστίδου - 865k

Η παρουσιάστρια μοιράζεται τα πάντα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Προσωπικές στιγμές, επαγγελματικές αλλά και φωτογραφίες από θαυμάσιες εξόδους

Σάκης Ρουβάς - 919k

Ο κορυφαίος Έλληνας pop star, σαρώνει στα social media, έχοντας φανατικό κοινό! Οι αναρτήσεις του αφορούν τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά του!

Σάκης Τανιμανίδης - 938k

To world party και λίγο αργότερα το Survivor, ανέβασαν τις μετοχές του στα ύψη! Ο Σάκης Τανιμανίδης χρησιμοποιεί το Instagram τόσο για τη δουλειά του όσο και για να μοιράζεται με τους followers στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και φυσικά με τις πανέμορφες γυναίκες του, τη Χριστίνα του και τις δίδυμες κόρες του

Φαίη Σκορδά - 1m

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Ant1, συνήθως μοιράζεται φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής, φωτογραφίες όπου διαφημίζει διάφορα ρούχα, ενώ δεν λείπουν και εικόνες με τους άνδρες της ζωής της, τους δύο γιους της δηλαδή!

Αθηνά Οικονομάκου - 1m

Έχει καταφέρει να δημιουργεί τάσεις μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τα παιδιά της, τα ταξίδια της αλλά και τα κοσμήματα από τη συλλογή της, ενώ τα καλοκαίρια, οι φωτογραφίες της στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο, «κόβουν την ανάσα».

Ανδρέας Γεωργίου - 1,1m

Κρύβεται πίσω από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως είναι για παράδειγμα «Το τατουάζ», το «Μπρούσκο», τις «8 Λέξεις» ενώ έρχεται και η «Γη της Ελίας»
Ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram, μετρά πολλούς followers ενώ έχει φροντίσει να κρατά το λογαριασμό του καθαρά προσωπικό, αποφεύγοντας να διαφημίζει προϊόντα και εταιρίες.

Ελένη Μενεγάκη - 1,2 m

«Βασίλισσα» στην ελληνική τηλεόραση, «Βασίλισσα» και στο Instagram! Η λαμπερή παρουσιάστρια, έχει μεγάλη επιρροή στο κοινό! Ο λογαριασμός της παρόλο που περιέχει και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, χρησιμοποιείται αρκετά για διαφημιστικούς λόγους, αφού κάνει διαγωνισμούς προβάλλοντας προϊόντα εταιριών.

Άκης Πετρετζίκης - 1,6m

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σεφ της Ελλάδας, αλλά και ένα πρόσωπο που ο κόσμος λατρεύει να βλέπει τόσο στην τηλεόραση
όσο και στο διαδίκτυο, όπου δεν παραλείπει να μοιράζεται καθημερινά τις αγαπημένες του συνταγές με τους followers αλλά και στιγμές από την προσωπική του ζωή με τον γιο του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved