Μπουρδούμης – Δροσάκη: Μαγικές εικόνες με τον κατάξανθο γιο τους να κάνει τα πρώτα του βήματα
Showbiz

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Μαγικές εικόνες με τον κατάξανθο γιο τους να κάνει τα πρώτα του βήματα

Ένα από τα ομορφότερα και πιο ήρεμα καλοκαιρία της ζωής τους πέρασαν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη.

Το ζευγάρι μετά τη βάφτιση του γιου του, απόλαυσε τις διακοπές του μακριά από την πρωτεύουσα, το άγχος, το τρέξιμο και κάθε είδους επαγγελματική υποχρέωση.

Παρέα με τον κούκλο γιο τους, που δεν αποχωρίζονται ποτέ γέμισαν όμορφες στιγμές γαλήνης και ευτυχίας.

Ο μικρός Αναστάσης μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα του βηματάκια και το βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός με τον μικρούλη να στέκεται είναι απλά μαγικό.

Δες το κι εσύ


«Αλλάζεις πίστα, και όπως λένε και οι παλιοί αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήρθε το μωρό μας κοντά μας. Το περιμέναμε. Ζήσαμε έντονα την εγκυμοσύνη. Ήταν μία συναρπαστική περιπέτεια και τώρα συνεχίζεται με το μωρό δίπλα μας να μεγαλώνει. Κάθε τι που κάνει ένα μωρό νομίζεις ότι είναι μία κατάκτηση. Από το να ανοίξει τα ματάκια του ορθάνοιχτα μέχρι το οτιδήποτε. Ένας άνθρωπος που φέρνουμε στη ζωή ανακαλύπτει τον κόσμο και εμείς μέσα από τα δικά του μάτια την ίδια τη ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό από μόνο του», έχει πει ο ίδιος.

Όσο για να αισθάνεται καλός πατέρας, έχει πει: «Δεν ξέρω αν είμαι καλός πατέρας ή όχι γιατί αυτό μπορούν να το πουν άλλοι, όχι εγώ. Όμως εκείνο που ξέρω είναι ότι προσπαθώ να είμαι εκεί γιατί αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved