Λ. Λαζαρίδη: «Αν δω την Ηλιάδη θα τη σκοτώσω!»
Showbiz

Λ. Λαζαρίδη: «Αν δω την Ηλιάδη θα τη σκοτώσω!»

Σοκ προκαλούν τα λόγια της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, του επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων που ακριβώς σαν σήμερα, δυο χρόνια πριν, δολοφονήθηκε με μαφιόζικο τρόπο έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε στη Βούλα.

Μιλώντας αποκλειστικά στο “newsbomb.gr” η Λίτσα Λαζαρίδη εξαπολύει επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς στην Αγγελική Ηλιάδη την οποία ουσιαστικά κατηγορεί ότι δεν έχει πει όλα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία. «Δεν ήξερε τίποτα; Είναι δυνατόν να ζουν μαζί τόσα χρόνια και να μην ξέρει; Αυτή η γυναίκα ήταν ο θάνατος του αδελφού μου και η καταστροφή της οικογένειάς μας. Μακάρι να μην τη γνώριζε ποτέ. Τη μισώ και το μίσος κυλάει στο αίμα μου. Αν τη δω μπροστά μου θα τη σκοτώσω. Δεν έχει πάει ούτε στον τάφο του Μπάμπη που υποτίθεται ότι αγαπούσε τόσο. Έχει εξαφανιστεί μαζί με το παιδί, κάνει τη ζωούλα της κι εμείς λιώνουμε κάθε μέρα από τον πόνο και το μεγάλο γιατί. Δεν μπορώ να ξεπεράσω το θάνατο του αδελφού μου όσα χρόνια και να περάσουν. Ο Μπάμπης ήταν η ζωή μου, η αδυναμία μου», λέει κλαίγοντας με λυγμούς.

Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέι να λέει ότι της τηλεφώνησε μετά από ενάμιση χρόνο και θα πάει να τη δει γιατί έλειψε και στον Μπαμπίνο.
«Ναι, καλά, έλειψε στον Μπαμπίνο… Για να την εκμεταλλευτεί θα πάει. Έχει την ανάγκη της φαίνεται. Θυμήσου ότι σε λίγο καιρό η κ. Γκρέι – η οποία είναι πολύ καλή γυναίκα – θα είναι πάλι στα κανάλια και θα λέει ότι δεν τη βλέπει. Έτσι κάνει αυτή. Είναι αδίστακτη και εκμεταλλεύεται τους πάντες».

Εσείς τον Μπαμπίνο δεν τον έχετε δει καθόλου;
«Δυο χρόνια ούτε τον είδαμε, ούτε τον ακούσαμε. Εγώ δεν τον αναζητάω. Δεν τον έζησα και δεν μου λείπει. Έχω τον άλλο ανιψιό μου, τον Βασιλάκη που τον βλέπω και επικοινωνούμε καθημερινά. Στεναχωριέμαι, όμως, για τους γονείς μου που έχουν γίνει ζητιάνοι και την παρακαλάνε για να δουν το εγγόνι τους».

Πιστεύεις ότι η Αγγελική Ηλιάδη δεν αγάπησε τον αδελφό σου; Πρόσφατα σχολιάστηκε πολύ το τατουάζ που έκανε με το όνομά του.
«Ποιο όνομα; Του αδελφού μου; Με κοροϊδεύεις; Για ρώτησε την κυρία, γιατί ούτε το όνομά της δεν θέλω να λέω, πόσους Μπάμπηδες έχει στη ζωή της; Το τατουάζ μόνο για τον αδελφό μου δεν ήταν. Αυτά να τα πει αλλού. Θυμήθηκε δυο χρόνια μετά το θάνατό του να κάνει τατουάζ με το όνομά του και θέλει να την πιστέψουμε; Ακόμη και η αδελφή μου, η Σοφία, που τόσο την υπερασπίστηκε και δεν μιλούσαμε εξαιτίας της ενάμιση χρόνο, δεν την πιστεύει πια. Κατάλαβε ότι είχα δίκιο που δεν την πίστεψα από την αρχή και δεν έπεσε στην παγίδα της. Δεν κατάφερε να διαλύσει την οικογένειά μας. Είμαστε και πάλι όλοι μαζί».

Ακριβώς δυο χρόνια κλείνουν σήμερα από τη δολοφονία του Μπάμπη. Τι νέα έχετε σε σχέση με τη σύλληψη των δολοφόνων;
«Περιμένουμε. Έχουμε κουραστεί, αλλά περιμένουμε. Μέρα- νύχτα κλάμα, πόνος, οργή. Τόσες δολοφονίες εξιχνιάζονται, του αδελφού μου όμως όχι. Αν είχα όπλο δεν θα τη χάριζα στους δολοφόνους. Έχω φτάσει στο αμήν. Δεν υπολογίζω ούτε τα παιδιά μου, ούτε τον άντρα μου, ούτε τα εγγόνια μου. Μιλάει το αίμα του αδελφού μου και ζητάει να εκδικηθώ. Και αυτό θα κάνω. Δεν θα ησυχάσω αν δεν το τελειώσω».

Ρεπορτάζ: Ράνια Καρατζαφέρη

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/gossip/story/l.-lazaridi-an-do-tin-iliadi-tha-ti-skotoso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved