Καίτη Γκρέυ: Θρήνος! Πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη!
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Θρήνος! Πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη!

Βαρύ πένθος για την Καίτη Γκρέυ και την Αγγελική Ηλιάδη οι οποίες «έχασαν» ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η Καίτη Γκρέυ «έχασε» τον γιο της, Βασίλη, πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα, όπως είναι γνωστό, έκανε την καραντίνα της και εισέβαλε στη Φάρμα, η οποία κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Ηλιάδη έχει το δικαίωμα να βγει από το παιχνίδι, ώστε να παρευρεθεί στο τελευταίο αντίο στον πατέρα της, με τον οποίο οι σχέσεις της δεν υπήρξαν πάντα καλές.

Για οκτώ ολόκληρα χρόνια, η όμορφη τραγουδίστρια δεν μιλούσε καθόλου με τους γονείς της και μάλιστα τότε η κόντρα ανάμεσά τους είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως το 2011 όλα άλλαξαν όταν η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα και να δημιουργήσει γέφυρες επικοινωνίας με τους γονείς της.

Το 2013 μάλιστα, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, είχε πει για τη συμφιλίωσή τους: «Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου...

Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία είναι σε καραντίνα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Φάρμας, ενημερώθηκε για την απώλεια και φυσικά είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μιας και πρόκειται για τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη για Φάρμα: «Ο μεγάλος μου γιος φοβάται ότι θα τον κάνω ρεζίλι»

Αγγελική Ηλιάδη: Ο κύβος ερρίφθη! Μπαίνει στη Φάρμα και αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved