Παραλήρημα για την Άννα Βίσση στον Βόλο! Έφτασε στη συναυλία με... πλοίο! (videos+photos)
Showbiz

Παραλήρημα για την Άννα Βίσση στον Βόλο! Έφτασε στη συναυλία με... πλοίο! (videos+photos)

Παρά τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας λόγω του κορονοϊού διεξήχθη κανονικά σήμερα (30/11) η τελετή φωταγώγησης της πόλης του Βόλου.

Μία πόλη που έχει γίνει πόλος έλξης και τα Χριστούγεννα, τα τελευταία χρόνια, λόγω του στολισμού υπερπαραγωγή σε όλη την πόλη αλλά και λόγω των θεματικών χώρων για μικρούς και μεγάλους.

Όπως κάθε χρόνο που ένας καλλιτέχνης δίνει το σύνθημα για τη φωταγώγηση έτσι και φέτος στην όμορφη πόλη της Θεσσαλίας βρέθηκε η Άννα Βίσση η οποία μάλιστα κατέφθασε με πλοίο και κατευθείαν ανέβηκε στη σκηνή.

Ο δήμος Βόλου τόνισε μεταξύ άλλων πως «η έναρξη για τη φετινή εορταστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 στις 7.00 το βράδυ στην παραλία του Βόλου με επίσημη προσκεκλημένη τη μοναδική Άννα Βίσση, την οποία θα συνοδεύσει μουσικά η Συμφωνική Ορχήστρα και οι Χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.


Για την υγειονομική προστασία όσων θελήσουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης την εκδήλωση ο Δήμος Βόλου έχει τοποθετήσει γιγαντοοθόνες κατά μήκος της παραλίας, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενώ διανεμήθηκαν στα καταστήματα της ίδιας περιοχής δέκα χιλιάδες προστατευτικές μάσκες, που μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται δωρεάν».

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στη φωταγώγηση και έχουμε εξασφαλίσει για εσάς πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο! Ο κόσμος μαζεύτηκε από νωρίς στο κέντρο του Βόλου για να απολαύσει το μοναδικό υπερθέαμα αλλά και την Άννα Βίσση.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Το πλήθος που συγκεντρώθηκε για να απολαύσει την όμορφη εκδήλωση, καλωσόρισε ο Σωτήρης Πολύζος ο οποίος έκανε ουσιαστικά και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης για την εορταστική περίοδο.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια εμφανίστηκε η Άννα Βίσση επί σκηνής, με το κοινό να την υποδέχεται με το πιο θερμό χειροκρότημα.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε την παλιά επιτυχία της "Όσο έχω φωνή" και το κοινό την ακολούθησε τραγουδώντας μαζί της.

Και φυσικά, ενόψει του πνεύματος των ημερών, η Άννα Βίσση τραγούδησε μαζί με τη Φιλαρμονική του Βόλου το Jigle Bells ξεσηκώνοντας τον κόσμο:

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη για Καρβέλα: «Ξαφνιάστηκα, τα έχασα όταν έμαθα πως περιμένει το τρίτο του παιδί» (Video)

Η ερώτηση ρεπόρτερ σε Βανδή - Βίσση που τις έκανε έξαλλες: «Αυτά ποιος τα είπε;»

Βίσση - Βανδή: Η συνάντηση μετά από καιρό και το φιλί στο στόμα! (Video & Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved