Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο φωτογραφικό «κλικ» με τον δεύτερο σύζυγό της, τη δεκαετία του ’90!
Showbiz

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο φωτογραφικό «κλικ» με τον δεύτερο σύζυγό της, τη δεκαετία του ’90!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας τον γάμο της με τον Γιώργο Ηλιάδη, μέχρι και πολύ καιρό μετά από το διαζύγιό τους. 

Είναι μια από τις πιο θρυλικές προσωπικότητες της χώρας μας, αφού ο μύθος της κρατά μέχρι και σήμερα και το κοινό της την θαυμάζει πάρα πολύ.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι μια από τις πιο λατρεμένες ηθοποιούς του κοινού, αφού είχε σημειώσει πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο του θεάματος, καθώς το λαμπρό χαμόγελό τους πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια στην ελληνική showbiz. Μια χρήστης του Instagram δημοσίευσε στο blog της μια σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού με τον Γιώργο Ηλιάδη από το 1992, που ήταν μαζί στην Κύπρο.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1992 στα καμαρίνια του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας μαζί με τον Γιώργο Ηλιάδη που έγινε ο δεύτερος σύζυγος της τη δεκαετία του 80 με έναν γάμο που έμεινε κρυφός από το πλατύ κοινό για πολλά χρόνια. Είχαν χωρίσει το 1981 όταν ο Ηλιάδης επέστρεψε στην οικογένεια του στην Κύπρο, όσοι γνώριζαν καλά το ζευγάρι όμως, ήξεραν ότι εκείνος ήταν ο άνδρας που είχε αγαπήσει περισσότερο η αξέχαστη ηθοποιός. Λέγεται μάλιστα ότι η Αλίκη του είχε ζητήσει να επανασυνδεθούν κάποτε στη δεκαετία του 90, ίσως και την περίοδο που είχε τραβηχτεί αυτή η σπάνια φωτογραφία από το αρχείο του Βαγγέλη Ζιώγα».

Δείτε στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Blast from the past: Έτσι γιόρταζαν Βουγιουκλάκη και Λάσκαρη τις γιορτινές μέρες! Σπάνιες φωτό!

Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ: Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο! Το παθιασμένο φιλί στα παρασκήνια

Idols: Συγκλονίζει ο Παπαμιχαήλ για τη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη πήρε τρεις ανάσες και "έφυγε"» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved