Blast from the past: Έτσι γιόρταζαν Βουγιουκλάκη και Λάσκαρη τις γιορτινές μέρες! Σπάνιες φωτό!
Back To the Future

Blast from the past: Έτσι γιόρταζαν Βουγιουκλάκη και Λάσκαρη τις γιορτινές μέρες! Σπάνιες φωτό!

Αν ανατρέξουμε μερικές δεκαετίες πίσω, τα εξώφυλλα των μεγάλων περιοδικών της εκάστοτε εποχής φιλοξενούσαν τα Χριστούγεννα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, την Νόρα Βαλσάμη και άλλες μεγάλες σταρ εκείνων των ημερών.

Κάνοντας ένα "ταξίδι" μέσα από παλιές φωτογραφίες, βλέπουμε ότι και στο παρελθόν δεν υπήρχαν πολλές διαφορές σε σχέση με σήμερα, αφού πάντα αυτό που αποζητάμε είναι η καλή παρέα, η συντροφιά και η ζεστασιά των γιορτών.

Όσον αφορά τους επώνυμους, τα περιοδικά τις εκάστοτε εποχής είχαν κλείσει συμφωνία για φωτογράφιση μαζί τους, πολύ καιρό πριν, θέλοντας να έχουν το καλύτερο και το πιο λαμπερό πρόσωπο στο εξώφυλλό τους, ώστε να σημειώσουν και τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Οι celebrities που πρωταγωνιστούσαν σε αυτά ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, η Νόρα Βαλσάμη, η Ζωή Λάσκαρη και άλλοι επώνυμοι της εποχής, οι οποίοι πόζαραν "φορώντας" το πιο υπέροχο χαμόγελό τους και εύχονταν στους αναγνώστες να έχουν χαρούμενες γιορτές και να υποδεχτούν τον νέο χρόνο με ευτυχία, υγεία και αγάπη.

To gossip-tv συγκέντρωσε τις πιο χαρακτηριστικές ίσως φωτογραφίες παλαιότερων δεκαετιών, με άρωμα Χριστουγέννων και με μια χλιδή, που μας θυμίζει εκείνες τις στιγμές του παρελθόντος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συγκεκριμένες εικόνες και τα εξώφυλλα των τότε περιοδικών αποτελούν μια παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές, για το πώς ήταν οι εποχές εκείνες που άνθιζε ο ελληνικός κινηματογράφος και οι λαμπερές παρουσίες πρωταγωνιστούσαν.

Δείτε χριστουγεννιάτικες ρετρό φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

O Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκαλύπτει: «Όταν ήμουν με την Ζωή έκανα διάφορες αταξίες»

Νόρα Βαλσάμη: Μιλά πρώτη φορά για την υγεία της: «Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη»

Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ: Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο! Το παθιασμένο φιλί στα παρασκήνια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved