Σοφία Πανάγου: «Έχω πει “όχι” σε πρωταγωνιστικό σίριαλ για ένα ταξίδι»
Showbiz

Σοφία Πανάγου: «Έχω πει “όχι” σε πρωταγωνιστικό σίριαλ για ένα ταξίδι»

Η Σοφία Πανάγου μετρά αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Χρόνια γεμάτα όμορφες συνεργασίες, σπουδαίους ρόλους και πάνω απ’ όλα αγάπη.

Η ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί και για το αν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να αποχωρήσει από κάποια δουλειά, λόγω μη καλής συνεργασίας με συνάδελφό της.

Με την «Κοινή Ησυχία» στο Θέατρο Διάνα να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, ξεκινάτε με το καλό και την παράσταση «Ανάμεσα σε δύο κόσμους» στο Σύγχρονο Θέατρο. Πείτε μου δυο λόγια.

Από 24 Ιανουαρίου και κάθε Δευτερότριτο στις 9.15 παράλληλα με την «Κοινή Ησυχία» την μουσικοθεατρική μας παράσταση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ξεκινάμε στο Σύγχρονο θέατρο με το τελευταίο έργο του Ιβαν Τουργκιένεφ «Ανάμεσα σε δυο κόσμους». Πρόκειται για μια ερωτική μεταφυσική ιστορία βασισμένη σε αληθινό γεγονός, που παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρώτη. Η παράσταση πλαισιώνεται ηχητικά, από έργα του Σοπέν δημιουργώντας μια ρομαντική και νοσταλγική ατμόσφαιρα. Η σκηνοθεσία είναι της Κωνσταντίνας Νικολαϊδη και παίζουν οι: Νίκη Παλληκαράκη, Δημήτρης Μανδρινός, Φιλίππα Κουτούπα και Ορέστης Τρίκκας.

Σας τρόμαξε και σας τρομάζει η έλευση του κόσμου στο θέατρο, ένεκα κορονοϊού;

Η ζωή που φοβάται τη ζωή δεν είναι ζωή. Το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος.

Μπήκατε ποτέ στη διαδικασία να αποχωρήσετε από κάποια δουλειά, λόγω μη καλής συνεργασίας με συνάδελφό σας;

Όταν τυχαίνει να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν ταιριάζω, που δεν συντονίζομαι, το βλέπω σαν μια πρόκληση, σαν ένα μάθημα, σαν μια κατάσταση που πρέπει να διαχειριστώ και κάτι να μάθω.

Κάνατε ποτέ «εκπτώσεις» στη ζωή σας, λόγω του επαγγέλματός σας;

Το ανάποδο. Έχω κάνει εκπτώσεις στο επάγγελμα μου για την ζωή. Έχω πει «όχι» σε δουλειές για να μην χάσω τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Έχω πάει εντελώς άϋπνη σε γύρισμα γιατί πέρναγα πολύ καλά το προηγούμενο βράδυ. Έχω πει «όχι» σε πρωταγωνιστικό σίριαλ για ένα ταξίδι. Η ζωή είναι πάνω απ’ όλα.

Κάνατε το ντεμπούτο σας τηλεοπτικά με την επιτυχημένη σειρά «50-50». Υπάρχει κόσμος που σας μιλάει ακόμη για τον ρόλο σας τότε;

Ναι είναι ένα σίριαλ που άφησε εποχή. Είχε έξυπνο σενάριο, εξαιρετικούς ηθοποιούς, πολύ καλή σκηνοθεσία Ταιριάξαμε όλοι και ο κόσμος το αγάπησε πολύ.

Στο θέατρο ή την τηλεόραση οφείλετε το μεγαλύτερο ευχαριστώ σας;

Μέσα από την τηλεόραση ο κόσμος με έμαθε. Μου άνοιξε τον δρόμο για να κάνω θέατρο που τόσο αγαπώ. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στον Βασίλη Θωμόπουλο που με διάλεξε να παίξω στο 50-50. Για όλες τις δουλειές μου όμως, τόσο τηλεοπτικές, όσο και θεατρικές, νιώθω ευγνωμοσύνη.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Πανάγου: Η «κόρη» του Φιλιππίδη από το 50-50 δηλώνει: Πόνεσε η ψυχή μου, σοκαρίστηκα!

Σοφία Πανάγου: Η σπάνια ανάρτηση με την 11χρονη κόρη της (pics)

Ξεσπά και η Σοφία Πανάγου: «Να τελειώσει αυτή η σιχαμάρα, να ξεβρωμίζουμε σιγά - σιγά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved