Survivor: Η Παρασκευή στο gossip-tv: Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε και το πρόβλημα με το στομάχι
Showbiz

Survivor: Η Παρασκευή στο gossip-tv: Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε και το πρόβλημα με το στομάχι

Survivor: Η Παρασκευή Σταματοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλους και για όλα.
Η ίδια αποκάλυψε ότι μπορεί να μην έμεινε για πολύ καιρό μέσα στο παιχνίδι, όμως, έχασε πολλά κιλά ενώ μέχρι και σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα με το στομάχι της.

Μίλησε για τους συμπαίκτες της και για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο ενώ τη ρωτήσαμε και για τη συνάντησή της με τον Χρήστο Δάντη που τα δημοσιεύματα τον θέλουν να διατηρεί σχέση με την Ασημίνα από τους Μαχητές.

Παράλληλα, μας μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου!

Διαβάστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη...

  • Έχεις επιστρέψει στην καθημερινότητά σου;

Έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου, το σώμα μου δεν έχει επιστρέψει στα κανονικά του ακόμη. Είχα χάσει 7 κιλά. Τώρα βρίσκομαι στα 3 αλλά το στομάχι μου δεν έχει επανέλθει. Με πονάει σχεδόν στο οτιδήποτε που θα φάω. Είμαι πρησμένη όλη την ώρα. Στη ρουτίνα μου και στην καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει κάτι παρά μόνο αυτό το θέμα που αντιμετωπίζω με το στομάχι μου. Τη ζωή μου τη βρήκα ίδια!

Αυτό που κάνει ο Κατσαούνης είναι περίεργο και εκνευριστικό.

  • Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου; Σε αναγνωρίζουν στο δρόμο; Σου στέλνουν μηνύματα στα social;

Μου στέλνουν μηνύματα και κάποιες φορές με αναγνωρίζουν στο δρόμο. Δεν είναι όμως κάποιο μπαμ που να με κάνει να σκεφτώ ότι η ζωή μου είναι διαφορετική πια.

  • Μέσα στο Survivor, σε είδαμε από την αρχή να στενοχωριέσαι και να σου λείπουν οι δικοί σου. Έκλαιγες μάλιστα από τα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης. Το είχες καταλάβει από τις πρώτες ημέρες ότι θες να φύγεις;

Δεν το είχα καταλάβει από τις πρώτες ημέρες. Στην αρχή πίστευα ότι δεν θα είναι κάθε μέρα έτσι. Αυτό σκεφτόμουν. Μετά τη μιάμιση βδομάδα, κατάλαβα ότι μάλλον θα είναι κάθε μέρα έτσι. Οπότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με αυτό.

  • Σε δυσκόλεψαν περισσότερο οι συνθήκες διαβίωσης ή η συμβίωση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου;

Με δυσκόλεψε τελικά η απουσία επαφής με τον έξω κόσμο. Μου ήταν αβάσταχτη! Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να ελέγχω τι συμβαίνει στη ζωή μου έξω, ήταν αυτό που με κρατούσε πίσω. Είμαι κι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να ελέγχει τα πάντα, οπότε δεν μπορούσα αυτό να σταματήσω να το κάνω στο νησί.

  • Άρα το πρώτο πράγμα που έκανες ήταν να ανοίξεις το κινητό σου;

Όταν μου το δώσανε, ναι, αυτό ακριβώς έκανα. Πήρα τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ότι όλα είναι στη θέση τους. (Γέλια).

  • Οι δικοί σου άνθρωποι τι σου λένε πού πήγες στο παιχνίδι;

Οι δικοί μου είναι αρκετά περήφανοι για εμένα. Οι περισσότεροι μου είπαν ότι αυτό που τους έκανε να χαρούν ήταν ότι η Παρασκευή που είμαι στην κανονική ζωή ήμουν και μέσα στο παιχνίδι. Μπορούσαν να αναγνωρίσουν τις συμπεριφορές μου και τα μοτίβα μου ακόμα και όταν ήμουν σε ένα τελείως καθόλου οικείο περιβάλλον. Οπότε αυτό με έκανε να χαρώ, αλλά δεν υπάρχει κανένας που να μου λέει «τι βλακεία που γύρισες ή κάτι τέτοιο».

  • Ένας από τους συμπαίκτες σου, ο Γιώργος Κατσαούνης, έχει πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επεισόδια. Ποια είναι η δική σου άποψη γι΄αυτόν;

Είναι ένα παιδί που δεν έχει πολύ καλή επαφή. Δηλαδή αυτό που είναι και αυτό που θέλει να πει, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάνει εν τέλει. Και αυτό είναι πάντα περίεργο και εκνευριστικό. Οι συγνώμες τέτοιων ανθρώπων δεν σημαίνουν και πάρα πολλά πράγματα.

  • Η γνώμη σου για το ειδύλλιο που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στον Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή;

Δεν έχω κάτι αρνητικό να πω για το ειδύλλιο ως ειδύλλιο. Δεν το θεωρώ λάθος δύο άνθρωποι να φλερτάρουν, πόσο μάλλον όταν κάποιοι από εμάς –βγάζω τον εαυτό μου απέξω- στις δύσκολες συνθήκες ψάχνουμε έναν ώμο να κλάψουμε, έναν άνθρωπο να μας πει ότι αξίζουμε κάτι. Οπότε δεν το θεωρώ στημένο και μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να είναι στημένο. Δεν νομίζω ότι ο ένας είδε τον άλλο ως το εισιτήριο για τον τελικό. Νομίζω ότι όντως βγήκε οργανικά το φλερτ όπως και οργανικά γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο έχουν απομακρυνθεί, έχουν απογοητευτεί.

  • Εσύ τώρα το Survivor το παρακολουθείς;

Όταν θα δω κάτι καυτό σε κάποιο τρέιλερ θα το παρακολουθήσω ναι. Γενικά δεν στήνομαι και μπροστά στην τηλεόραση. Πιο πολύ με νοιάζει να σιγουρευτώ για παράδειγμα ότι δεν φεύγει η Ασημίνα και ότι οι φίλοι μου τα πηγαίνουν καλά.

  • Τώρα που ανέφερες την Ασημίνα. Είχατε πολύ καλή σχέση. Γνωριζόσασταν και από πριν ή γνωριστήκατε στο παιχνίδι;

Όχι δεν γνωριζόμασταν από πριν. Είχαμε όμως μια καλή σύνδεση από τα casting.

  • Ισχύει ότι συναντήθηκες με τον Χρήστο Δάντη και του έδωσες κάτι που σου έδωσε εκείνη από τον Άγιο Δομίνικο; Είδαμε και κάποια πλάνα…

Για να το είδατε εσείς, ξέρω γω… Άμα το είδατε! Δεν είναι δικιά μου σχέση οπότε θα προτιμούσα να μιλήσουμε λίγο για εμένα.

  • Έχεις αλλάξει γνώμη για κάποιους μέσα στο παιχνίδι τώρα που τα βλέπεις απέξω;

Όχι, δεν έχω αλλάξει γνώμη. Δεν θεωρώ ότι κάποιος από την ομάδα μου έχει δείξει μια προσωπικότητα που δεν είναι έτσι στ΄αλήθεια και δεν είναι αυτός. Κάποια πράγματα όμως μου κάνουν εντύπωση. Δηλαδή δεν περίμενα ότι θα φτάσουν σε τέτοια μήκη να ζητήσουν από τους αντιπάλους να ψηφίσουν παίκτριες της ομάδας τους για να τις βγάλουν έξω από το παιχνίδι. Και ειδικά δύο τόσο δυνατές παίκτριες.

  • Εσύ θα ξαναπήγαινες στο Survivor;

Αν είχα διαγράψει από τη μνήμη μου όλη αυτή την ταλαιπωρία, θα ξαναπήγαινα!

Στο τέλος της κουβέντας μας, η Παρασκευή Σταματοπούλου δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό της για την Ασημίνα, καθώς όπως είπε έχει το ένστικτο της επιβίωσης και ήταν πάντα εκείνη που καταλάβαινε τι πρέπει να κάνουν για να είναι έτοιμοι στην παραλία, πριν από όλους. Την θέλει νικήτρια και δεν το κρύβει ενώ πιστεύει ότι, μεταξύ άλλων και ο Σάββας Κάλφας μπορεί να φτάσει στον τελικό!

Η ίδια, είναι vegan και όπως μου είπε, έχει ακούσει διάφορα σχόλια ενώ πολλοί την ρώτησαν στα social media για ποιο λόγο πήγε στο Survivor ενώ δεν τρώει κρέας.

Αδιαφορεί για τα κακόβουλα σχόλια ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πλούσια δράση στο «connect your city» μαζί με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, με τον σύντροφό της και άλλους πολλούς.

Το connect your city ξεκίνησε από κέντρα νέων και ενεργά με τον εθελοντισμό. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η παροχή ψυχολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, η προαγωγή της ψυχικής υγείας, η παροχή ψυχιατρικής φροντίδας στην Κοινότητα με βάση τις αρχές της Κοινωνικής Ψυχιατρικής και της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, παροχή εξειδικευμένων ψυχιατρικών υπηρεσιών και ψυχοεκπαιδευτικών παρεμβάσεων στα πρότυπα της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός ωφελούμενων του φορέα υπολογίζεται από το 2006 έως σήμερα σε περισσότερα από 500.000 άτομα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved