Media

Survivor: Γιωρίκας Πιλίδης: To θέμα με την Ομοσπονδία, το πρόβλημα υγείας και το ενδεχόμενο γάμου

Gossip-tv Team

Ο Γιωρίκας Πιλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και ξεκαθάρισε ότι ο λόγος της οικειοθελούς αποχώρησή της του από το Survivor δεν είχε να κάνει με τα όσα ο ίδιος είχε πει μέσα στο Survivor περί στημένων αγώνων και κλήθηκε από την Ομοσπονδία να δώσει εξηγήσεις, αλλά καθαρά επειδή αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του. 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου" είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης ο οποίος συνέχισε μιλώντας για την αγάπη του κόσμου:

"Έχω λάβει πάρα πολύ όμορφα μηνύματα και θα απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά".

Μιλώντας για τους άλλοτε συμπαίκτες του, ο Γιωρίκας αποκάλυψε: "Ο Βαλάντης ξέφυγε από τα όριά του στο παιχνίδι".

Και συνέχισε: «Ο Γιώργος Κατσαούνης με είχε πει ‘ζουμπά’ αλλά δεν του κρατώ κακία, έξω από το παιχνίδι ίσως να είμαστε και φίλοι».

Με τον μόνο άνθρωπο που είχε συχνές αντιπαραθέσεις ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή για την οποία είπε: «Η Μυριέλλα ήταν το μοναδικό άτομο στην ομάδα με το οποίο είχαμε κόντρα. Της είπα στα ίσια ότι με ενοχλούσε η συμπεριφορά της».

Και τόνισε: «Ο Άρης Σοϊλέδης είναι αγωνιστικά πολύ καλός παίκτης».

Όσο για τους λόγους που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιωρίκας ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύει ότι έφυγα για το θέμα της Ομοσπονδίας, αποχώρησα λόγω υγείας».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκαθάρισε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: «Με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια το θέμα με το στομάχι μου και επανήλθε στο Survivor λόγω αφαγίας. Έχω ξεκινήσει θεραπείες για το έλκος, πιστεύω σύντομα θα επιστρέψω στους αγώνες».

Όσο για τα προσωπικά του και το ενδεχόμενο να τον δούμε να ντύνεται γαμπρός σύντομα, ο Γιωρίκας είπε: «Με την Όλγα είμαστε μαζί από το 2016… Τώρα μας ακούει, δεν θα πω πολλά».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved