Media

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα ασυλίας και ο άγριος καβγάς Βρισηίδας-Σοϊλέδη!

Gossip-tv Team

Survivor Spoiler: Μεγάλη ανατροπή περιμένει τους τηλεθεατές απόψε το βράδυ (6/2) καθώς κανείς δεν περιμένει ότι θα κερδίσει η συγκεκριμένη ομάδα τον αγώνα ασυλίας. 

Το Survivor φέτος είναι πράγματι το πιο σκληρό για τους παίκτες σε σχέση με τις υπόλοιπες σεζόν, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες έχουν ήδη φτάσει στα όριά τους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και οι εντάσεις να είναι ιδιαίτερα δυνατές, όπως θα δούμε να συμβαίνει απόψε μεταξύ της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Άρη Σοϊλέδη.

Όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, η Βρισηίδα έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με τον ποδοσφαιριστή στην καλύβα των Κόκκινων, σε σημείο που εκείνη βγαίνει εκτός εαυτού.

Εκτός εαυτού όμως βγαίνει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μην αντέχοντας τα νεύρα και την οργή των συμπαικτών του, ξεσπά.

Τι γίνεται όμως με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού και ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την πολυπόθητη ασυλία;

Να θυμίσουμε εδώ ότι οι Μπλε έχουν να... σταυρώσουν νίκη εδώ και εννέα συνεχόμενους αγώνες, με τους Κόκκινους να απολαμβάνουν κυρίως τα έπαθλα φαγητού που τόσο πολύ έχουν ανάγκη όλοι.

Ε σήμερα, λοιπόν, σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, έρχεται η ανατροπή αφού οι Μπλε είναι αυτοί που καταφέρνουν μετά από καιρό να πάρουν μία νίκη, βγάζοντας υποψήφιο προς αποχώρηση κάποιον από την ομάδα των Κόκκινων.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved