Δημοσθένης Παπαδόπουλος: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα του που δεν περιμέναμε!
Showbiz

Δημοσθένης Παπαδόπουλος: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα του που δεν περιμέναμε!

Μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος επέστρεψε μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ο όρκος».

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης (10-02) και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα του, που δεν περιμέναμε.

Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε οι σχέσεις τους ήταν ιδιόμορφες ενώ τον χαρακτήρισε ως έναν πολύ σκληρό άνθρωπο.

«Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος που δύσκολα εξέφραζε αγάπη και τρυφερότητα. Αυτό είχε τα θέματά του, αλλά την ίδια στιγμή με δυνάμωσε κιόλας. Δεν νιώθω πια ούτε θυμό, ούτε οργή, μόνο αγάπη. Ο πατέρας μου δεν με έχει δει ποτέ να παίζω στο θέατρο. Δεν τον προσκάλεσα να έρθει στο θέατρο. Δεν το κάνει πια από άρνηση, ίσα ίσα που καμαρώνει με τους φίλους του στο καφενείο. Το κάνει απλά επειδή δεν του περνάει από το μυαλό ότι το παιδί μπορεί να χρειάζεται να πάω να το δω», είπε.

Σχετικά με το αν θα επιθυμούσε μία ζωή άνετη; «Είμαι τυχερός άνθρωπος γιατί έχω ζήσει καταπληκτική ζωή γιατί έχω φίλους. Δεν έχω καμία ευθύνη, κανένα άγχος και περνάω υπέροχα τώρα. Βέβαια τώρα τους λυπάμαι γιατί βλέπω τι τραβάνε. Αυτοί που τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι είναι αυτοί που είχαν το πολύ χρήμα, αυτοί που είχαν το πολύ χρήμα έχουν αποτρελαθεί. Περνάω τη ζωή που θέλω να περνάω, ζω και τη χλιδή όποτε μου παρουσιάζεται αλλά δεν θα ήθελα πολλά χρήματα», απάντησε ο ίδιος

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ο ρόλος στον Όρκο

Χάρης Μαρκάτος (Δημοσθένης Παπαδόπουλος)

Εφοπλιστής. Σύζυγος της Λουΐζας και πρώην σύζυγος της Άρτεμης. Η γέννα της δεύτερης γυναίκας του θα τον οδηγήσει στην υλοποίηση του προγράμματος «Ιατρική Δρόμου». Είναι ο Χάρης Ζαφείρης ο φιλεύσπλαχνος εφοπλιστής, του οποίου τα έργα μιλάνε για το ποιόν του ή μήπως υπάρχει κι άλλη πτυχή του εαυτού του καλά κρυμμένη;

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved