Λένα Αλκαίου: «Μου έχει συμβεί να υπάρξει τρίτο πρόσωπο στη σχέση μου»
Showbiz

Λένα Αλκαίου: «Μου έχει συμβεί να υπάρξει τρίτο πρόσωπο στη σχέση μου»

Η γνήσια λαϊκή φωνή της Λένας Αλκαίου «μιλάει» κατευθείαν στην ψυχή μας.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τις μουσικές βραδιές στο Χυτήριο μαζί με τη Σοφία Βόσσου και για το μεγάλο πλήγμα που έχει δεχθεί η μουσική λόγω της πανδημίας.

-Μουσικές βραδιές στο Χυτήριο μαζί με τη Σοφία Βόσσου. Μιλήστε μου γι’ αυτή τη δουλειά…

Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση, για την οποία χαίρομαι πάρα πολύ. Καταρχήν για τη συνεργασία, αλλά και για τη δουλειά, η οποία είναι όμορφη, ενδιαφέρουσα και διαφορετική. Πρεμιέρα είχαμε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στο θέατρο Χυτήριο και είναι βασισμένη σε μια ιδέα της Αθηνάς Τσαμαδού, η οποία έχει γράψει και τα κείμενα. Μαζί μας έχουμε τον ηθοποιό και τραγουδιστή Σωτήρη Σωτηρίου και την σκηνοθεσία έχει κάνει η Γιάννα Κούσουλα. Στο πιάνο έχουμε τον Πάνο Νάκο και στο μπουζούκι τον Αργύρη Ντίνα, δύο εξαιρετικούς μουσικούς.

-Τι θα απολαύσουν οι θεατές;

Ο τίτλος της παράστασης είναι «Ή εμένα ή την άλλη» και έχει έναν διαδραστικό χαρακτήρα, όπου το φινάλε το αποφασίζει ο κόσμος. Ουσιαστικά πρόκειται για μια παντρεμένη γυναίκα και μια άλλη, η οποία έχει ερωτευτεί τον σύζυγο της πρώτης. Στην πορεία λοιπόν, ανακαλύπτουν ότι εμπλέκονται συναισθηματικά με τον ίδιο άνδρα και μέσα από τα τραγούδια και τους διαλόγους εξελίσσεται αυτή η ιστορία και μας οδηγεί στο πού θα πάει όλο αυτό και ποια θα είναι η κατάληξη.

-Η μουσική έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα, λόγω της πανδημίας. Πώς το βιώνεται εσείς όλο αυτό;

Η μουσική έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία δύο χρόνια. Γνωρίζουν όλοι την κατάσταση. Τι άλλα λόγια να πω, πάνω σε αυτό… Ωστόσο, εμείς δεν θα πάψουμε ποτέ να ονειρευόμαστε, να κάνουμε σχέδια και μέσα από τη μουσική να δίνουμε στον κόσμο την αγάπη που έχουμε μέσα μας. Όλοι οι καλλιτέχνες αυτό που έχουν ανάγκη, είναι μέσα από την τέχνη, να επικοινωνούν με τον κόσμο. Με τη Σοφία, τη οποία αγαπώ πολύ και είναι μια αξιόλογη καλλιτέχνης, θέλαμε εδώ και πολύ καιρό να συναντηθούμε επαγγελματικά και τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

-Πρόσφατα κυκλοφορήσατε και νέο τραγούδι…

Σωστά, το «Καταφύγιο» είναι το νέο μου τραγούδι, σε στίχους της Λουκίλας Καρρέρ και μουσική του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και το video clip. Το κομμάτι αυτό περιγράφει έναν παράνομο έρωτα. Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος είναι ο μοιραίος άνθρωπος στο video clip.

-Το «Καταφύγιο» μιλάει για έναν παράνομο έρωτα. Εσείς θα συγχωρούσατε την απιστία;

Εξαρτάται, να σου πω την αλήθεια. Όταν ένας άνθρωπος είναι πολλά χρόνια σε μια σχέση, μπορεί κάποια στιγμή να υπάρξει μια ρωγμή, γιατί η καθημερινότητα πολλές φορές μας κουράζει. Το θέμα είναι ότι εκείνη τη στιγμή τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις αν πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία σε αυτόν τον άνθρωπο που οδηγήθηκε στην απιστία. Πρέπει να εξετάσεις με ψυχραιμία τις παραμέτρους. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη. Σίγουρα μια απιστία πληγώνει πάρα πολύ, αλλά πρέπει να δούμε και τη θέση του άλλου. Μου έχει συμβεί να υπάρξει τρίτο πρόσωπο στη σχέση μου και έκανα αυτό ακριβώς που σας περιγράφω.

-Είκοσι πέντε χρόνια καριέρα στο τραγούδι. Ποια συνεργασία ξεχωρίζετε;

Ομολογώ ότι είμαι υπερήφανη για όλες μου τις συνεργασίες. Με πολλούς που θαύμαζα μικρή συνεργάστηκα, καθώς και με ανθρώπους της γενιάς μου, που θεωρώ σπουδαίους. Δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ πραγματικά να ξεχωρίσω κάποια.

-Υπάρχει κάποια συνεργασία που δεν θα θέλατε να επαναλάβετε;

Δεν έχω τέτοια θέματα. Δεν είχα ποτέ αντιπαλότητες. Ο καθένας από εμάς δείχνει την αξία του πάνω στη σκηνή. Πάντα ήθελα να κάνω αυτό που πίστευα σωστό και σε τελική ανάλυση, ο κόσμος μας κρίνει. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved