Τουμασάτου: Οι ταμπέλες είναι για την εθνική οδό. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους ακούω «βερεσέ»
Showbiz

Τουμασάτου: Οι ταμπέλες είναι για την εθνική οδό. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους ακούω «βερεσέ»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μετράει πολλά χρόνια επιτυχιών στο θέατρο και την τηλεόραση κι απασχολεί τα μέσα, κατά κύριο λόγο με τη δουλειά της.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς βλέπει σήμερα την TV με την επιστροφή της μυθοπλασίας και για το πώς διαχειρίστηκε την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Βέρα στο Δεξί».

Πώς βλέπετε την τηλεόραση σήμερα με την επιστροφή της μυθοπλασίας;

Δεν έχει επέλθει με τον καλύτερο τρόπο η μυθοπλασία κατά την γνώμη μου. Φέτος έγινε περισσότερη η μυθοπλασία, αλλά όχι τόσο προγραμματισμένα όπως θα έπρεπε. Μετά τον κορονοϊό και προσπαθώντας-με δυσκολία- να ορθοποδήσουμε, μοιάζουν όλα σα να είναι δανεικά. Βιαστήκαμε να κάνουμε λίγο δουλειές όπως να’ ναι κυρίως χρονικά. Γίνονται όμως καλές προσπάθειες αλλά όλα γίνονται την τελευταία στιγμή. Παίρνονται αποφάσεις, δίνονται χρήματα, επιλέγονται σειρές. Ας εκμεταλλευτούμε τους καλούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες που έχουμε και θα τα πάμε μια χαρά.

«Μόλις χθες». Μιλήστε μου για την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ όπου πρωταγωνιστείτε.

Σε αυτά τα σίριαλ τα καθημερινά, πάνω κάτω οι ρόλοι είναι οι ίδιοι. Είναι μία δουλειά που γίνεται με πολύ μεράκι και αγάπη. Προσπαθούμε με την καλύτερη διάθεση, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά και την δυναμική που έχει ο καθένας μας, να συνδυάσουμε την θέληση και τις δυνατότητες μας και να πορευτούμε, κάνοντας τη δουλειά μας. Κάποιες στιγμές αυτό μπορεί να θυμίσει τέχνη, άλλες γοητεία, άλλες διασκέδαση.

Είστε «παιδί» της τηλεόρασης. Πώς αισθάνεστε γι’ αυτό;

Είμαι παιδί της μαμάς μου και του μπαμπά μου. Είμαι ένα παιδί που ξεκίνησα από το Θέατρο Τέχνης, έκανα πολύ θέατρο πρώτα και μετά από 7 παραστάσεις βγήκα στην τηλεόραση. Απλά επειδή η τηλεόραση με αγάπησε και την αγάπησα, έχουμε μια παράλληλη δράση, σχεδόν σε όλα τα χρόνια της πορείας μου, εκτός από την περίοδο που απείχα γιατί έκανα το παιδί μου.

Πιστεύετε στις ταμπέλες «κωμικός», «τηλεοπτικός», «θεατρικός» ηθοποιός;

Οι ταμπέλες είναι για την εθνική οδό για να μην χάνεσαι. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους ακούω «βερεσέ». Ένας καλός ηθοποιός, μπορεί να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, όσο καλύτερα μπορεί. Ακούω πολλούς να λένε «έχουμε θεατρικούς ηθοποιούς». Και; Είναι καλύτερο αυτό; Σπανίως ένας, μόνο θεατρικός ηθοποιός μπορεί να σταθεί και στην τηλεόραση, λόγω των τεχνικών μέσων.

Πώς διαχειριστήκατε την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Βέρα στο Δεξί»;

Δεν ήμουν σε μικρή ηλικία, ήμουν λίγο μετά τα 30. Μπορεί στη «Βέρα στο Δεξί» να γινόταν ένας μεγαλύτερος ντόρος στο σύνολο του έργου, αλλά διαχειρίστηκα μια χαρά αυτή την επιτυχία, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Αν είσαι πιο νέος, μπορείς να χάσεις λίγο τα νερά σου.

Υπήρξε κομβική για εσάς και λόγω του ότι γνωριστήκατε εκεί με τον σύζυγό σας;

Με τον σύζυγό μου πρωτογνωριστήκαμε στην ΕΡΤ στα «Φτερά του έρωτα». Σίγουρα οι στιγμές που συναντάς ανθρώπους και γίνονται κομμάτι της ζωής σου, είναι κομβικές, πόσο μάλλον όταν είναι ο άντρας σου.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved