Ρένεση: Στηρίζει δημόσια την Μποφίλιου: «Ήρεμα ρωτάω αλλά αυτό είναι το πρόβλημά σας;»
Showbiz

Ρένεση: Στηρίζει δημόσια την Μποφίλιου: «Ήρεμα ρωτάω αλλά αυτό είναι το πρόβλημά σας;»

Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση είπε ξεκάθαρα την γνώμη της για την Νατάσα Μποφίλιου, η οποία συμμετείχε στην αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη ηθοποιός έχει εκφράσει ανοιχτά την άποψή της για θέματα, που απασχολούν την καθημερινότητα.

Η Κλέλια Ρένεση θέλησε, αυτήν την φορά, να τοποθετηθεί για τον σάλο που έχει ξεσπάσει, μετά την απόφαση της Νατάσας Μποφίλιου να συμμετάσχει στην αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα, η οποία και πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14-3). Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η ίδια θεωρεί ότι τα πράγματα που πρέπει να μας απασχολούν σαν κοινωνία, μιας και η καθημερινότητα είναι σκληρή και συνεχώς παρακολουθούμε δυσάρεστες εξελίξεις.

Η Κλέλια Ρένεση ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Έτσι μια όμορφη Τρίτη λαμπερή που είναι, για πείτε μας φωστήρες , που ανήκουμε , σε πιο τάγμα παραπληροφόρησης να ενταχθούμε, από πότε αρχίζει να μετράει το κοντέρ της ιστορίας, πότε είναι η σωστή ώρα να πάρουμε θέση κ με ποιους, σε ποιον θεό να πιστεύουμε, και εντέλει πότε να κάνουμε εισπνοή- εκπνοή για να μην σας ενοχλούν τα χνώτα μας…

Ενώ μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται η μεγαλύτερη γεωπολιτική αποσταθεροποίηση των τελευταίων ετών σε ευρωπαϊκό έδαφος, με μόνο θύμα όπως πάντα τον απλό λαό, που πληρώνει , με τη ζωή του στην χειρότερη ή την εξαθλίωση του στην καλύτερη , την ενεργειακή κ σιτιστική εξάρτηση που τον υποχρέωσαν οι κυβερνήσεις, απλά και μόνο για να αλλάξουν χέρια τα λεφτά.

Από το ένα αφεντικό στο άλλο.. και σκοτώνονται οι άνθρωποι μπροστά στα μάτια μας, και η δύσπνοια από την κατάντια μας έχει γίνει ανυπόφορη.. και η απολυταρχική προπαγάνδα βρίσκεται στα καλύτερά της , όταν τα ΜΜΕ μας φέρονται σαν να είμαστε σε ίδρυμα άνοιας, όταν η έννοια της λογικής ή της κριτικής σκέψης σε κατατάσσει κατευθείαν σε ταμπέλα βολική για το τσουβάλιασμα..

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εσάς το μόνο που σας έφταιξε είναι η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και τα δυο τραγούδια που είπε να τραγουδήσει τον πόνο της τραγωδίας!;;;! Ήρεμα ρωτάω αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ;;;;;;; Πρέπει σώνει και ντε να παίξουμε στην μονόπολη τους;;; Η θέση που αρμόζει σε έναν πολίτη είναι μόνο να διαλέγει αφεντικό;;; Πότε γίναμε τόσο υπέροχοι σκλάβοι; Τόσο μοιρολάτρες; Τόσο μικροί;

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved