Αναστάσης Κολοβός: «Η σύντροφός μου με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο»
Showbiz

Αναστάσης Κολοβός: «Η σύντροφός μου με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο»

Ο αγαπημένος μας κωμικός ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην σύντροφό αλλά και στην επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

Ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός εδώ και αρκετά χρόνια χαρίζει πολύ γέλιο στους τηλεθεατές του ALPHA, καθώς συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά «Έλα στη θέση μου», ενώ τώρα τον παρακολουθούμε πάλι σε μια από τις πιο κωμικές σειρές για φέτος, στο «Άσε μας ρε μαμά». Ο ηθοποιός, μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και αναφέρθηκε στην αγάπη αλλά και στα πάθη της ζωής.

-Νιώθεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπό σου;

Ναι, τον έχω βρει. Είμαι έντεκα χρόνια με την Αθανασία Κούσουλα, η οποία είναι τώρα σύμβουλος ψυχικής υγείας, βοηθάει κόσμο και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Γνωριστήκαμε στο πέρασμά της από το θέατρο, καθώς πήγα σε μια παράσταση που έπαιζε, εκεί την πρωτοείδα φλερτάραμε και έχει κρατήσει τόσα χρόνια. Δεν πίστευα ότι θα είμαστε μαζί δέκα χρόνια, αλλά το συγκλονιστικό είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια, την ερωτεύομαι και πιο πολύ. Αντί να ξεφουσκώνει, δυναμώνει. Η σύντροφός μου με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Χωρίς εκείνη, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Είμαι πολύ ρεμάλι, επιρρεπής στα ξενύχτια και στο αλκοόλ, οπότε δεν είχα και πολλές ελπίδες. Έχω πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα και η Αθανασία δέκα χρόνια τώρα έρχεται κάθε πρωί με ξυπνάει για να κάνω τις δουλειές μου και εκείνη ξανά κοιμάται.

-Υπάρχει το για πάντα σε μια αγάπη;

Με τρομάζει το για πάντα. Δεν μπορώ την κτητικότητα. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι. Μου αρέσει το φλερτ, σε όλους αρέσει, αλλά δεν το παραδέχεται κανείς. Έχουμε γίνει φοβικοί, γι’ αυτό και βγαίνουν τόσα πολλά διαζύγια.

-Θέλεις να υιοθετήσεις ένα παιδί. Έχεις κινήσει τις διαδικασίες;

Ναι, έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες, ωστόσο είναι δύσκολο με μεγάλη γραφειοκρατία. Το θέλαμε με την Αθανασία, χωρίς καν να προσπαθήσουμε να κάνουμε δικό μας. Θέλω δηλαδή να πω ότι δεν είναι ότι δεν μπορούμε ή έχουμε κάποιο θέμα, αλλά είναι απόλυτα συνειδητή επιλογή το να πάρουμε ένα παιδάκι που είναι παρατημένο και μας χρειάζεται.

-Έχεις φτάσει κοντά στον θάνατο κι ένιωσες πως κάπου εκεί «βρισκόταν» η γιαγιά σου. Μίλησέ μου γι’ αυτό το βίωμα σου…

Ενώ οδηγούσα, είδα μια νταλίκα να έρχεται προς τα πάνω μου και ήταν σαν να πέρασε μέσα από το αμάξι μου. Έκλεισα τα μάτια μου και όταν τα άνοιξα είδα την νταλίκα να περνάει και εγώ είχα μείνει καθηλωμένος από το πώς γλίτωσα από όλο αυτό. Εκείνη τη στιγμή ήρθε στο νου μου η γιαγιά μου. Πρέπει να ήταν ο πιο καλός άνθρωπος που έχει περάσει από τη γη. Στα δύσκολα πάντα έρχεται στη σκέψη μου.

-Έχεις πάθη; Τα ζεις;

Εννοείται πως έχω πάθη. Ποιος δεν έχει; Είμαι επιρρεπής στη νύχτα και όλα όσα περιέχει. Δεν πήρα ποτέ χημεία στη ζωή μου. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι παράνομο ένα τσιγάρο με μαριχουάνα και το αλκοόλ νόμιμο, καθώς το ένα έχει ευεργετικές ιδιότητες ενίοτε ενώ το άλλο προκαλεί μόνο κακό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved