Βασίλης Ζούλιας: Η throwback φωτογραφία με την έγκυο Βίκυ Καγιά: «Αγάπη με την πρώτη ματιά»
Showbiz

Βασίλης Ζούλιας: Η throwback φωτογραφία με την έγκυο Βίκυ Καγιά: «Αγάπη με την πρώτη ματιά»

Το μεσημέρι της Κυριακής 27-3, ο Βασίλης Ζούλιας έκανε μια πολύ τρυφερή δημοσίευση, με την Βίκυ Καγιά όταν ήταν ακόμα έγκυος και εκείνος να φωτογραφίζεται μαζί της με το πιο μεγάλο του χαμόγελο. 

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς έλληνες σχεδιαστές, με το βιογραφικό του να είναι γεμάτο με επώνυμες συνεργασίες, μιας και οι περισσότερες κυρίες της ελληνικής showbiz τον έχουν επισκεφθεί κατά καιρούς στο ατελιέ του.

Ο Βασίλης Ζούλιας, το μεσημέρι της Κυριακής 27 Μαρτίου έκανε μια σχετική δημοσίευση, μιλώντας με τα πιο όμορφα λόγια για το μοντέλο και fashion expert Βίκυ Καγιά, με την οποία η συνεργασία τους μετρά περισσότερα από 20 χρόνια. Πολύ πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον ίδιο, την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν, εκείνη ήταν μόλις 14 ετών.

Ο σχεδιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Βίκυ Καγιά, όταν εκείνη ήταν ακόμα έγκυος, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με την αγαπημένη μου @vickykaya_ έγκυο και υπέροχη πριν από λίγα χρόνια… Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά τον περασμένο αιώνα όταν ήταν μόλις 14…και αυτό ήταν. Αγάπη με την πρώτη ματιά! Προφανώς έχω εμμονή με τη σαγηνευτική ομορφιά της και είμαι ακόμα κολλημένος»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved