Showbiz

Συγκλονίζει ο Ζούλιας: «Η μητέρα μου είχε κακοποιηθεί, βρήκε την δύναμη και έφυγε, είπε το "όχι"»

Gossip-tv Team

Ο Βασίλης Ζούλιας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το κομμάτι των κακοποιητικών συμπεριφορών κατά των γυναικών. 

Είναι ένας από τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας, του οποίου οι συνεργασίες είναι αξιοθάυμαστες και αξιοζήλευτες, μιας και ο ίδιος αγαπάει πολύ τις γυναίκες και λατρεύει την δουλειά του.

Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Κυψέλη" και μίλησε για όλους και για όλα, ξεκινώντας πάντα από την αγάπη του για το γυναικείο φύλο, εν όψει της Ημέρας της Γυναίκας. Ο ίδιος είπε ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική και της αξίζουν τα καλύτερα και ότι πρέπει να γιορτάζουν κάθε μέρα. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχτεί η μητέρα του από τον πατέρα του, όταν εκείνος ήταν ακόμα σε παιδική ηλικία, λέγοντας ότι εκείνη βρήκε την δύναμη να τον αφήσει και να ξεκινήσει την δική της ζωή μακριά του, με μοναδική της προτεραιότητα το παιδί της.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «H μητέρα μου. Είπε ένα τεράστιο όχι. Είπε, “θα πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου και το παιδί μου και θα φύγω από μια κακοποιητική σχέση”. Το βίωσα κινηματογραφικά όλο αυτό. Μέχρι τα εννέα μου χρόνια που η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε, είχαμε ένα πίσω-εμπρός με τον πατέρα μου. Διατηρώ άριστες σχέσεις μαζί του.

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος απλά όπως λέει η μητέρα μου τότε ήταν μικροί και οι δυο και δεν ταιριάζανε. Τη δεκαετία του ’60 όμως, μια γυναίκα, δεν έπαιρνε την απόφαση να φύγει από έναν γάμο με ένα παιδί. Τότε ήταν και οι δυο 25 ετών. Τα κατάφερε. Δουλεύοντας σκληρά, τα κατάφερε και μάλιστα επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο, γιατί ήταν πολύ όμορφη και θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved