Διονύσης Ατζαράκης: «Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις ακριβώς τι θα έχει τελικά επιτυχία»
Showbiz

Διονύσης Ατζαράκης: «Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις ακριβώς τι θα έχει τελικά επιτυχία»

Ο Διονύσης Ατζαράκης πάνω στη σκηνή, ως stand up comedian, αισθάνεται άβολα μόνο όταν στο κοινό βρίσκεται κάποιος γνωστός του.

O ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τα βίντεο του που γίνονται viral και για το τι παρακολούθησε τελευταία στην τηλεόραση.

Τα βίντεο που αναρτάς στα social media γίνονται viral. Τι έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση;

Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις ακριβώς τι θα έχει τελικά επιτυχία. Οπότε είπα να κινούμαι με γνώμονα το τι αρέσει σε μένα και ενίοτε «στέκομαι τυχερός και φτάνει να βρίσκει ευρεία ανταπόκριση.

Πόσες ώρες χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα βίντεο;

Οχι ώρες, ημέρες. Κατ' αρχάς, ξεκινάω από το γράψιμο του σεναρίου πού μπορεί να πάρει από μία ως 4-5 ημέρες ανάλογα το μέγεθος και την περιπλοκότητα. Επειτα κανονίζουμε το γύρισμα, το οποίο προσπαθώ να βγάζω σε μία ημέρα, γιατί τελευταία είναι αρκετά σύντομα σε διάρκεια τα βίντεο, προκειμένου να μπορώ να κάνω πολλά και συχνά, πριν προλάβω να βαρεθώ. Και, μετά, το πιο χρονοβόρο κομμάτι είναι το μοντάζ, το οποίο μπορεί να πάρει από 2 ως 6-7 ημέρες σερί, πάλι ανάλογα με τις απαιτήσεις του βίντεο και με τον ψυχαναγκασμό του δημιουργού, που βρίσκεται πάντα στα ύψη (για εμένα λέω). Βάλε και colour correction μιξάζ γραφικά ή εφέ, αν χρειάζονται, και θα καταλάβεις πως γενικά το ζoύμε λίγο με τα βίντεο. Οπότε να πάτε να κάνετε subscribe, να πιάσουν τόπο οι κόποι μου.

Τι παρακολούθησες τελευταία στην τηλεόραση;

Το screensaver που βγάζει μέχρι να ανοίξω το Νetflix. Κάποιες φορές κάθομαι και το παρακολουθώ.

Οταν ξεκίνησες να κάνεις stand up comedy, περίμενες ότι θα καταλάβει ο κόσμος το χιούμορ σου;

Δεν ξεκίνησα με άγχος μήπως δεν με καταλάβουν. Το άγχος στην αρχή ήταν πως θα καταλάβουν και απλώς δεν θα τους αρέσει. Στο πρώτο μου δοκιμαστικό stand-up πεντάλεπτο είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά πως πρέπει να καταφέρω να το βγάλω όλο, ακόμα κι αν δεν γελάσει άνθρωπος. Ευτυχώς, βέβαια, πήγε αρκετά συμπαθητικά, τους έπιασα στο φιλότιμο, μάλλον, που με είδαν πρωτάρη.

Μετά από τόσες παραστάσεις αγχώνεσαι ακόμη;

Ισχύει ότι παύεις να αγχώνεσαι από ένα σημείο και μετά. Αλλά κάτι που σταθερά μου φαίνεται κάπως άβολο είναι να βλέπω γνωστούς μου στο κοινό. Και στατιστικά σχεδόν πάντα θα βρουν να έρθουν στη μία παράσταση που νιώθεις πως δεν τα πήγες καλά. Μπορεί να έχεις 10 φοβερές παραστάσεις σερί, να γκρεμίζεται το θέατρο από τα γέλια και, τη μία μέρα που δεν πήγε όπως θα ήθελες, χτυπάει η πόρτα μετά στο καμαρίνι: «Γεια σου, Διονύση, είμαι ο Κώστας που είχαμε κόντρα στο γυμνάσιο, γιατί τα είχα φτιάξει με την πρώην σου. Είπα να έρθω να δω παράστασή σου επιτέλους. Περίεργο κοινό απόψε, ε;».

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved