Κυριάκος Κυανός: «Κάθε μέρα μόλις σκεφτώ τον πατέρα μου, κλαίω»
Showbiz

Κυριάκος Κυανός: «Κάθε μέρα μόλις σκεφτώ τον πατέρα μου, κλαίω»

Ο Κυριάκος Κυανός μίλησε για την οικογένειά του και την απώλεια του πατέρα του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στη φιλία του με τον Παντελή Παντελίδη.

-Είστε νιόπαντρος και έχετε και μια υπέροχη κορούλα. Νιώθετε ευτυχισμένος;

Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Αν δεν το ζήσεις αυτό το θαύμα, δεν μπορείς να καταλάβεις. Με έχει τρελάνει η κόρη μου. Είναι απερίγραπτο. Ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί της. Είναι η χαρά της ζωής μας, Είναι πολύ δοτική, αγκαλιάζει όλα τα παιδάκια. Είναι υπέροχη.

-Σκέφτεστε να της χαρίσετε ένα αδερφάκι;

Ναι, βέβαια. Το θέλουμε πολύ και μακάρι να έρθει.

-Τι είναι αυτό που βρήκατε στη σύζυγό σας και σας έκανε να αποφασίσετε να ζητήσετε μαζί τη ζωή σας;

Μόλις την είδα, είπα ότι με αυτή τη γυναίκα θα κάνω οικογένεια. Την γνώρισα σε μια συναυλία που έκανα με τον Σάκη Αρσενίου, είχε έρθει να μας δει με την παρέα της. Στην αρχή νόμιζα ότι κοιτάει τον Σάκη, δεν πίστευα ότι κοιτάει εμένα. Κατέβηκα λοιπόν κάτω, την πήρα από το χέρι και πήγαμε κάπου πιο πέρα για να την γνωρίσω. Από τότε είμαστε μαζί και θα είμαστε για πάντα. Αν χρειαστεί να πάω κάπου χωρίς τη γυναίκα μου, νιώθω μισός.

-Υπάρχει κάποια απώλεια που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε;

Ναι, του μπαμπάκα μου. Κάθε μέρα μόλις τον σκεφτώ, κλαίω. Ήταν στο τσακ να γνωρίσει τη μικρή, αλλά δεν πρόλαβε. Νιώθω τύψεις που άργησα να κάνω το παιδί και δεν του έδωσα τη δυνατότητα να την δει και με πιάνουν τα κλάματα αλλά κάπου εκεί έρχεται η κορούλα μου, μου σκουπίζει το δάκρυ και μου λέει «μην κλαις μπαμπά». Είχαμε τρομερό δέσιμο μαζί του. Στην αρχή με έπιασε μια σχιζοφρένεια. Τον ένιωθα να κάθεται δίπλα μου. Λαχταράω πολλές φορές να κοιμηθώ και να έρθει στον ύπνο μου.

-Έχω δει σε ένα βίντεο ότι είχατε πάει στο μαγαζί που τραγουδούσε πριν φύγει από τη ζωή, ο Παντελής Παντελίδης. Τον γνωρίζατε προσωπικά; Πιστεύετε ήταν ένα φαινόμενο στο ελληνικό τραγούδι;

Τον γνώριζα πάρα πολύ καλά. Έχω περάσει πάρα πολλά με τον Παντελή Παντελίδη. Μου είχε δώσει το μενταγιόν που φορούσε στον λαιμό του με τα αρχικά του, δύο ώρες πριν φύγει να πάει στο μαγαζί που διασκέδασε το βράδυ πριν σκοτωθεί. Το έχω συνέχεια μαζί μου, το φόραγα για χρόνια. Δεν το έβγαζα από πάνω μου, μέχρι που γεννήθηκε το παιδί και τα είχα βγάλει όλα. Πάντα τραγουδάω κομμάτια του, τον μνημονεύω. Κοιτάω ψηλά και λέω το όνομά του. Ο Παντελής ήταν ένα αγγελούδι γι’ αυτό και δεν είχε χώρο στη γη. Μου έλεγε θυμάμαι ότι με αγαπάει πιο πού από όλους. Τότε περνούσα τα προβλήματα της υγείας μου μου και ήταν δίπλα μου. Μου είχε δώσει και τραγούδια, αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Θυμάμαι όταν έμαθα τι έγινε, έμεινα παγωμένος για ώρες στον καναπέ. Ένιωθα σαν να είχα φύγει μαζί του, δεν ένιωθα τίποτα, δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά πράγματα από το σοκ.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved