Στέλλα Καλλή-Γιώργος Μπόγρης: Πρώτο Πάσχα μαζί
Showbiz

Στέλλα Καλλή-Γιώργος Μπόγρης: Πρώτο Πάσχα μαζί

Από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ η γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή και ο διεθνής μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης, οργανώνουν με ενθουσιασμό τις ημέρες της γιορτινής ανάπαυλας.

Μια σχέση που όσο περνά ο χρόνος δυναμώνει όλο και περισσότερο βιώνουν η Στέλλα Καλλή και ο Γιώργος Μπόγρης. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο διεθνής μπασκετμπολίστας είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι και, παρότι μετρούν δέκα μήνες σχέσης, έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και τις αναρτήσεις στα social media.

Ο 33χρονος μπασκετμπολίστας, άλλωστε, και στο παρελθόν, όταν είχε σχέση με την τραγουδίστρια, Ελλη Κοκκίνου, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα της προσωπικής του ζωής. Οι δυο τους περνούν χρόνο με τους φίλους τους, ενώ λατρεύουν τις αποδράσεις. Λόγω της επαγγελματικής ιδιότητας και των δύο, ταξιδεύουν συνεχώς και πολλές φορές συνοδεύουν ο ένας τον άλλον, όπως τον περασμένο Ιανουάριο στην Κύπρο, τη γενέτειρα της τραγουδίστριας. Αυτό θα είναι το πρώτο Πάσχα που θα περάσουν μαζί και, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο.

H γνωστή τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας. Ο ελεύθερος χρόνος που είχαν τότε, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, τους έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον και να καταλάβουν πως έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, που τους έφεραν κοντά. Ανθρωποι που τους γνωρίζουν αναφέρουν πως οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, άλλες φορές στο σπίτι της Στέλλας και άλλες στου Γιώργου, βλέποντας ταινίες και απολαμβάνοντας τις συζητήσεις τους. Βέβαια, δεν λένε «όχι» στα καλέσματα φίλων τους, ενώ όλοι κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Αν και η χρονιά είχε βρει τον μπασκετμπολίστα να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ, τους τελευταίους τρεις μήνες αγωνίζεται ως σέντερ στον Απόλλωνα Πάτρας, στην, ομάδα του Νίκου Βετούλα, και βέβαια αυτό σημαίνει ότι ο «Μπογρίνιο», όπως τον αποκαλούν οι φανατικοί του θαυμαστές, κάνει τη διαδρομή Πάτρα-Αθήνα πολύ συχνά.

Πάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώσει στους φίλους του και στη μεγάλη του αδυναμία, που δεν είναι άλλη από την αδελφή του, Ελένη, και βέβαια στην αγαπημένη του Στέλλα. Η γνωστή τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της αδράνειας λόγω της πανδημίας για να παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, ώστε να διευρύνει τις γνώσεις της σε έναν τομέα που την ενδιαφέρει πολύ, και τώρα εξετάζει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved