Χίλντα Ηλιοπούλου: Η συμβουλή του Ντίνου Ηλιόπουλου που θα της μείνει αξέχαστη
Showbiz

Χίλντα Ηλιοπούλου: Η συμβουλή του Ντίνου Ηλιόπουλου που θα της μείνει αξέχαστη

Η κόρη του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου, Χίλντα Ηλιοπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον πατέρα αλλά και για τα παιδιά της. 

Η ηθοποιός Χίλντα Ηλιοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τη συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρας της, Ντίνος Ηλιόπουλος ενώ μάλιστα μίλησε και για τα παιδιά της τα οποία όπως αναφέρει η ίδια, έχουν την καλλιτεχνική ανησυχία ωστόσο δε γνωρίζει ακόμη για το αν υπάρχει και το πάθος για να αντέξουν στη συγκεκριμένη δουλειά.

Ποια η συμβουλή του πατέρα σας, Ντίνου Ηλιόπουλου, δεν ξεχνάτε ποτέ;

«“Θα θυμώσω αύριο”, το λέω πάρα πολύ συχνά. Μας έλεγε όταν θυμώνουμε να πέφτουμε για ύπνο και μόνο αν το πρωί θυμόμαστε ακόμη αυτό που μας θύμωσε, σημαίνει ότι έχει σημασία».

Κάποιο από τα παιδιά σας έχει εκφράσει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με την υποκριτική;

«Είναι και τα δύο καλλιτέχνες. Η κόρη μου έχει καλλιτεχνική τάση, είναι σκηνοθέτρια, αλλά θα πάει προς το σχέδιο. Ξέρω, όμως, ότι θα επιστρέφει σε κάτι οπτικοακουστικό, γιατί με κάτι τέτοιο θέλει να ασχοληθεί. Ο Ντίνος, τώρα, έχει αρχίζει να το λέει. Ξαφνικά, μου είπε “νομίζω ότι το σκέφτομαι σοβαρά”. Εγώ δεν θέλω να τους πω κάτι, γιατί αν δεν έχεις το πάθος να το κάνεις, δεν την αντέχεις αυτή τη δουλειά. Έχει πολλή ανεργία, φτώχεια, έχει ξαφνική άνοδο, μετά πτώση, ανταγωνισμό είναι πάρα πολύ δύσκολο συναισθηματικά να είσαι καλλιτέχνης. Αυτό πρέπει να μπορεί να το σηκώσει ένας άνθρωπος. Αν δεν εκδηλωθεί από μόνο του ένα τέτοιο πάθος, είτε έχεις το ταλέντο είτε όχι, δεν χρειάζεται να το ακολουθήσεις. Το ταλέντο το έχουν και τα δύο μου τα παιδιά. Πρέπει μόνα τους να εκφράσουν το πάθος, γιατί αλλιώς δεν θα αντέξουν.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Η μητέρα μου νόσησε από καρκίνο όταν ήμουν 19 χρονών. Πέθανε στα χέρια μου»

Άγριες μέλισσες: Ηλιοπούλου: «Η Ρένα θα ζήσει και άλλες εκπλήξεις από τον Νικηφόρο, δυσάρεστες»

Ηλιοπούλου: «Πολλά παιδιά μεγάλωσαν με τη φωνή μου και με αναγνωρίζουν μόνο από τις μεταγλωττίσεις»

Συγκλονίζει η Χίλντα Ηλιοπούλου: «O παραγωγός μου ζήτησε να βγάλω τη μπλούζα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved