Βίκυ Καγιά: Έξι μυστικά της για τέλειο δέρμα και μαλλιά
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Έξι μυστικά της για τέλειο δέρμα και μαλλιά

Για την αψεγάδιαστη ομορφιά της, έχουν χυθεί τόνοι μελάνι! Μόνο άδικα δεν έχει χαρακτηριστεί η Βίκυ Καγιά ως μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας να έχουν υποκλιθεί στη θέα της.

Στα 43 της χρόνια και έχοντας αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδιά, η παρουσιάστρια κατάφερε να κάνει τον χρόνο-σύμμαχός της, μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια για να το πετύχει αυτό, εφαρμόζει κάποια μυστικά, τα οποία δεν διστάζει να μοιράζεται με τους θαυμαστές της.

1.Ύπνος (τουλάχιστον 7-8 ώρες), πολύ νερό, και πολλές βιταμίνες.

«Με την καθοδήγηση ενός γενετιστή νούθησα μία θεραπεία με βιταμίνες, πρώτα έκανα εξετάσεις για να δω τι μου λείπει και με βοήθησαν πάρα πολύ. Πάντα έπαιρνα βιταμίνες, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αυτές που χρειαζόμουν».

2. Άσκηση η αγχολυτική

«Είμαι πάρα πολύ δραστήρια. Για παράδειγμα περπατάω πάρα πολύ. Πέρασα μια εποχή με πολύ άγχος. Το κολύμπι και το περπάτημα με βοήθησαν πάρα πολύ».

3. Με φειδώ τα προϊόντα για την περιποίηση προσώπου

«Πιστεύω ότι το πρόσωπό μας δεν χρειάζεται πολλά τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των 40. Τα βασικά αρκούν. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε το καθαριστικό μας, την ενυδατική μας, καμία φορά μία κρέμα ματιών και μία φορά την εβδομάδα ένα πίλινγκ και μια μάσκα. Εγώ δεν χρησιμοποιώ ούτε κρέμα νυκτός. Επίσης αποφεύγω το μέικαπ και την έντονη μάσκαρα από το πρωί. Κάνουμε κακό στα χαρακτηριστικά μας».

4. Ναι στις μάσκες ομορφιάς

Εγώ βάζω δύο μάσκες, μία ενυδάτωσης και μία καθαριστική για τους πόρους γιατί πάντα έχω μικρά σπιθουράκια. Οποιαδήποτε με άργιλο, την θεωρώ καλή. Ο βαθύς καθαρισμός χρειάζεται μια φορά την εβδομάδα, αλλά όχι με κάποιο προϊόν που αφήνει ξηρό το δέρμα. Μετά τον καθαρισμό βάζω μια ενυδατική ή μια μάσκα θρέψης».

5. Ένα μυστικό άμεσης λάμψης

«Όταν το δέρμα μας είναι θαμπό ή κουρασμένο ή έχει κοκκινίλες ή έχει εμφανίσει μικρά σπιθουράκια, το μυστικό είναι ένα: βράζουμε χαμομήλι, το παγώνουμε καλά στο ψυγείο και κάνουμε κομπρέσες με το παγωμένο χαμομήλι. Δεν υπάρχει καλύτερο.

6. Μάσκες για λαμπερά μαλλιά

«Στα μαλλιά κάνω μάσκες. Χρησιμοποιώ ελαιόλαδο ή λάδι λεβάντας αλλά αγοράζω και τις μάσκες του εμπορίου».

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved