Χρήστος Τριπόδης για Ελληνική TV: «Γίνονται βήματα προς τα πίσω και ρίχνουμε πολύ το επίπεδο»
Showbiz

Χρήστος Τριπόδης για Ελληνική TV: «Γίνονται βήματα προς τα πίσω και ρίχνουμε πολύ το επίπεδο»

Ο Χρήστος Τριπόδης παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων σχολίασε και το πως βλέπει σημέρα, την Ελληνική τηλεόραση. 

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, Χρήστος Τριπόδης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το πως βλέπει την Ελληνική τηλεόραση, για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» αλλά και για τη σειρά που δεν του προτάθηκε ποτέ να συμμετάσχει, ενώ εξηγεί γιατί δεν θα επέλεγε ποτέ ένα άνθρωπο που έχει πάρει μέρος σε ριάλιτι σόου.

Σήμερα την ελληνική τηλεόραση πως τη σχολιάζεται;

Αν και γίνονται πολλές σοβαρές προσπάθειες από κάποιους ανθρώπους, θεωρώ πως γίνονται βήματα προς τα πίσω και ρίχνουμε πολύ το επίπεδο.

Το γεγονός ότι δεν σας βλέπουμε κάπου τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια είναι δική σας επιλογή;

Καθαρά δική μου γιατί, αν και έχω κάθε χρόνο προτάσεις, αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στις θεατρικές μου παραγωγές. Αγαπώ πολύ, φυσικά, την τηλεόραση, αλλά για να παίξω θα πρέπει να μου αρέσει πολύ αυτό που θα μου προταθεί.

Φέτος βλέπουμε τηλεοπτικά τους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα», στους οποίους είχατε πρωταγωνιστήσει με μεγάλη επιτυχία στη θεατρική παράσταση. Σας έγινε πρόταση για τη σειρά;

Η αλήθεια είναι ότι εγώ, ο Μαυρόπουλος, ο Καζάκας και η Κοτσοβού ήμασταν σε όλες τις πρώτες διανομές, τρία χρόνια στο θέατρο Λαμπέτη, ένα στο θέατρο Κιβωτός και δύο περιοδείες πάντα με γεμάτα όλα τα θέατρα. Πρόταση για το τηλεοπτικό δεν είχα, αλλά το λέω χωρίς πικρία. Ο Μιχάλης είναι πάρα πολύ φίλος μου και χρόνια συνεργάτης.

Ως θεατρικός παραγωγός θα επιλέγατε για παράσταση σας κάποιον ηθοποιό που είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι; Θεωρείτε πως θα έφερνε κόσμο στο θέατρο;

Προτιμώ να παίρνω ηθοποιούς που είναι γνωστοί και καταξιωμένοι από τη δουλειά τους στο θέατρο και την τηλεόραση, και όχι από ριάλιτι.

Έχετε αναφέρει σχετικά με το #ΜeToo ότι «δεν θα πρέπει να χάσει το νόημα του με αστεία πράγματα». Πώς το εννοούσατε;

Δεν θυμάμαι τι είχα πει ακριβώς, αλλά σίγουρα θα εννοούσα ότι δεν πρέπει να χάσει τη δύναμή του από φαιδρά πράγματα και ανθρώπους.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Τριπόδης: «Αγαπώ την τηλεόραση, δεν είμαι από εκείνους που τη φτύνουν»

Χρήστος Τριπόδης: «Η γυναίκα μου γελάει με τον ρόλο μου στην Παρθένα Ζωή»

Χρήστος Τριπόδης: «Τα παιδιά είναι το δυσκολότερο κοινό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved