Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη μεγάλη επιτυχία για έναν άνθρωπο είναι πώς θα επιλέξει να ζήσει τη ζωή του
Showbiz

Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη μεγάλη επιτυχία για έναν άνθρωπο είναι πώς θα επιλέξει να ζήσει τη ζωή του

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους ηθοποιούς της χώρας μας. Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τη ζωή στη Μάνη, για το αν θα εγκατέλειπε τη ζωή στην πόλη για να μείνει για πάντα εκεί και για τη συμμετοχή του στη σειρά «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα», στο ΜEGA.

Πείτε, μας λίγο για τη ζωή σας στη Μάνη, που νιώθω ότι τόσο αγαπάτε.

Στη Μάνη πέρασα όλη τη δεύτερη καραντίνα πέρσι. Έβλεπα σειρές στο Νetflix και απολάμβανα τη ζωή στην ύπαιθρο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα υπέροχο νησί, τη Μυτιλήνη, τη Λέσβο. Ημουν εκεί μέχρι τα 15. Οταν πρωτοπήγα στη Μάνη, στη λακωνική και ιδιαίτερα στη μεσσηνιακή, το μέρος με τράβηξε πολύ.

Μου άρεσε τόσο ίσως επειδή μου θύμιζε την πατρίδα μου. Το τοπίο μοιάζει. Ζούμε μέσα σε ελαιώνες και βλέπουμε τη θάλασσα, οπότε συνειρμικά με πηγαίνει στα μέρη που μεγάλωσα.

Η ποιότητα της ζωής στην- επαρχία είναι σαφέστατα καλύτερη από τις μεγάλες πόλεις, και ειδικά την Αθήνα. Έχεις άλλες ευκαιρίες εκεί όσο κι αν ο μύθος λέει ότι οι ευκαιρίες είναι για τους κατοίκους της Αθήνας. Δεν ισχύει αυτό. Μακάρι να μπορούσα να είμαι συνέχεια στην επαρχία, αλλά είναι πολύ δύσκολο λόγω της δουλειάς μου.

Θα εγκαταλείπατε στη ζωή στην πόλη για να μείνετε για πάντα εκεί και να συνεχίσετε με την υποκριτική αλλιώς;

Η φράση «στο μέλλον θα μπορούσες να» είναι μία από αυτές που προτιμώ να μη συμπληρώνω για κανένα λόγο. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό, αλλά με τις καταστάσεις που ζήσαμε την τελευταία δεκαετία νομίζω έχουμε πειστεί ότι δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και είναι αστείο να κάνουμε σχέδια για το μακρινό μέλλον.

Η ζωή τα ανατρέπει όλα. Θέλω να είμαι καλά και να μπορώ να βρίσκω ισορροπίες στη ζωή μου. Η δουλειά μου είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και μου δίνει μεγάλη χαρά, όπως και η φύση. Δεν θέλω να βάλω τις δύο αγάπες μου σε ζύγι για το ποια είναι πιο σημαντική. Θέλω να έχω την ευκαιρία να απολαμβάνω και τα δύο.

Επιπροσθέτως έχω και μια τρίτη αγάπη: τα ταξίδια, τις αποδράσεις ακόμα και σε κοντινούς προορισμούς, έστω για μία μέρα.

Φέτος κάνατε άλλη μία τεράστια επιτυχία με τους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα», στο ΜEGA. Από όλους τους ρόλους σας ποιος σας έχει στιγματίσει περισσότερο και τον σκέφτεστε με θαλπωρή;

Δεν σκέφτομαι, ούτε ανατρέχω με θαλπωρή σε ρόλους. Ανατρέχω με θαλπωρή σε ωραίες στιγμές που έχω περάσει με ανθρώπους. Και αν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν ανατρέχω, γιατί θέλω να σκέφτομαι με θαλπωρή ανθρώπους και στιγμές που περνάω τώρα στη ζωή μου, στο σήμερα.

Ζω για το παρόν. Μεγαλώνοντας το παρελθόν υπάρχει όλο και περισσότερο στη ζωή μας κυρίως μέσα από απουσίες. Ανθρώπων που αγάπησες, που συναναστράφηκες, που θαύμασες, που με αυτούς έκανες ένα βήμα. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η περιουσία του καθενός. Προτιμώ να ζω το τώρα.

Βιώνοντας αυτό που ο κόσμος σκέφτεται ως επιτυχία, θέλω να μας πείτε ποιος είναι ο δικός σας ορισμός της επιτυχίας.

Ο όρος της επιτυχίας είναι απόλυτα σχετικός και ορίζεται διαφορετικά από τον καθένα. Η αναγνώριση της δουλειάς σου είναι επιτυχία. Νομίζω πως η πρώτη μεγάλη επιτυχία για έναν άνθρωπο είναι το πώς θα επιλέξει να ζήσει τη ζωή του.

Αν θα αποφασίσει να πορευτεί με αυτό που αγαπά, με αυτό που τον συγκινεί. Από εκεί ξεκινούν όλα νομίζω. Αυτό είναι και ένα από τα μεγάλα προβλήματα των σύγχρονων κοινωνιών. Επιτυχία κάνουν αυτοί που ακολουθούν τα «θέλω» τους και αφοσιώνονται σε αυτά!

Πηγή:Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved