Τόλης Βοσκόπουλος: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση της κόρης του για τη γιορτή του πατέρα!
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση της κόρης του για τη γιορτή του πατέρα!

Η Μαρία Βοσκοπούλου εδώ και πολλούς μήνες βιώνει μια πολύ μεγάλη απώλεια, αφού ο αγαπημένος της πατέρας, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι πια στη ζωή. 

Η ίδια είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και αυτό δεν σταματά με τίποτα, μιας και μετά τον θάνατό του, τον σκέφτεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου ήταν η γιορτή του πατέρα και από πολύ νωρίς το πρωί το Instagram έχει πλημμυρίσει από χιλιάδες ευχές επωνύμων, οι οποίοι και ευχήθηκαν στους μπαμπάδες τους με τον πιο υπέροχο τρόπο. Η Μαρία Βοσκοπούλου, με την σειρά της, έκανε ένα πού συγκινητικό story στο Instagram, στο οποίο και αναφέρθηκε στην πατρική αγάπη, σημειώνοντας το πόσο πολύ σημαντικό είναι να παίρνουμε αγκαλιά τους ανθρώπους που αγαπάμε καθημερινά.

Η Μαρία Βοσκοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved