Βοσκόπουλος: 8 μήνες από τον χαμό του κι οι γυναίκες της ζωής του τον μνημονεύουν και συγκινούν
Showbiz

Βοσκόπουλος: 8 μήνες από τον χαμό του κι οι γυναίκες της ζωής του τον μνημονεύουν και συγκινούν

Σήμερα κλείνουν οκτώ ολόκληροι μήνες από τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου και σίγουρα κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει μία τέτοια απώλεια, πόσο δε μάλλον για τις γυναίκες της ζωής του, την τελευταία του σύζυγο Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία

Ήταν 20 Ιουλίου όταν πάγωσε μία ολόκληρη Ελλάδα με την είδηση του ξαφνικού χαμού του Άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού. Μπορεί να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα τον πρόδιδε ξαφνικά η καρδιά του και ο ίδιος θα άφηνε την τελευταία του πνοή εκείνο το μεσημέρι.

Οι θαυμαστές του βυθίστηκαν στο πένθος και ακόμα και εκείνοι που δεν τον είχαν λατρέψει σε καλλιτεχνικό επίπεδο, παραδέχονταν ότι επρόκειτο για ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στο ελληνικό πεντάγραμμο και γενικότερα το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Πιο πολύ όμως η γυναίκα του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη που είχαν αποκτήσει, η Μαρία Βοσκοπούλου ήταν εκείνες που δεν μπορούσαν να συμβιβαστούν με την ιδέα. Ίσως να μην έχουν συμβιβαστεί ακόμα. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως δεν περνάει μήνας από τότε που να μην τον μνημονεύσουν, τουλάχιστον δημόσια γιατί σε καθημερινό επίπεδο, είναι σίγουρο ότι τόσο η Άντζελα Γκερέκου όσο και η Μαρία Βοσκοπούλου, δεν τον ξεχνούν ούτε στιγμή.

Ήταν άλλωστε τόσο δεμένοι ως οικογένεια και όσοι τούς συναναστρέφονταν γνώριζαν πόση αγάπη έχουν ο ένας για τον άλλον.

Σήμερα, οκτώ μήνες μετά την τραγική απώλειά του, τόσο η Μαρία Βοσκοπούλου όσο και η Άντζελα Γκερέκου έκαναν αναρτήσεις, μνημονεύοντας τον αξέχαστο Τόλη.

Η μεν Μαρία ανέβασε φωτογραφία τους κοινή από όταν εκείνη ήταν μικρό κοριτσάκι, η δε Άντζελα ανέβασε μία φωτογραφία του γράφοντας στη λεζάντα:

"«Η νυχτα γεμισε με φως»
Συνθετης Τολης Βοσκοπολος
Στιχουργος Αντζελα Γκερεκου cd 1999. 🌟💜#greatful #loved #blessed #alwayshere #angel #proud #8months #tolisVoskopoulos #AngelaGerekou"

Δείτε τις παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved