Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους 6 μήνες από τον θάνατό του!

Gossip-tv Team

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης έγινε το εξάμηνο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου ο οποίος βύθισε τους δικούς του ανθρώπους και όσους τον αγάπησε σε βαρύ πένθος. 

Η κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Α' Νεκροταφείο για το μνημόσυνο όπου είχαν ήδη φτάσει η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

Μητέρα και κόρη, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει μισός χρόνος από τον θάνατο του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου ήταν βαθύτατα συγκινημένες, ειδικά τις στιγμές που δικοί του άνθρωποι που είχαν ειδοποιηθεί για το μνημόσυνο.

Να θυμίσουμε ότι ο αξέχαστος τροβαδούρος, ο Άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου σε ηλικία 80 ετών.

Αν και αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, εκείνη την ημέρα επρόκειτο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου είχε βρεθεί για εξετάσεις. Τον πρόδωσε η καρδιά του και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας πιο φτωχό τον καλλιτεχνικό κόσμο και απαρηγόρητα τα μέλη της οικογένειάς του.

Σήμερα λοιπόν, όσοι τον αγάπησαν ήταν στο Α' Νεκροταφείο για να τον μνημονεύσουν, γιατί όπως είπε και η Ζήνα Κουτσελίνη, για τους ανθρώπους που αγαπάμε και φεύγουν από τη ζωή μιλάμε πάντα σε ενεστώτα χρόνο.



Δείτε παραπάνω το βίντεο με πλάνα από το Α' Νεκροταφείο, κατά το εξάμηνο μνημόσυνο για τον Τόλη Βοσκόπουλο:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Βοσκοπούλου: Για καφέ με καλή παρέα στην... καρδιά της Αθήνας!

Ανασκόπηση 2021: Οι καλλιτέχνες που «έφυγαν» και πτώχευσαν μουσική και θέατρο

Οι ειδήσεις της χρονιάς που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Και ήταν πολλές! (video+photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved