Γιώργος Μαυρίδης-Κρίστη Καθαργιά: Επέστρεψαν Ελλάδα μετά το Asia Express και απέκτησαν συγκάτοικο!
Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης-Κρίστη Καθαργιά: Επέστρεψαν Ελλάδα μετά το Asia Express και απέκτησαν συγκάτοικο!

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του Κρίστη Καθαργιά επέστρεψαν Ελλάδα μετά από τη συμμετοχή τους στο περιπετειώδες Asia Express και αμέσως απέκτησαν νέο μέλος στην οικογένεια. 

Το ζευγάρι ήταν ένα από αυτά που συμμετείχαν στο ολοκαίνουργιο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star που παρουσιάζουν ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί και σήμερα επέστρεψαν στη «βάση» τους στη Θεσσαλονίκη όπου ζουν μετά από ενάμιση μήνα.

Μάλιστα, με το που επέστρεψαν τούς περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη στο σπίτι τους αφού διαπίστωσαν πως με το... ζόρι ήθελε να γίνει συγκάτοικός τους ένα πολύ χαριτωμένο γατάκι.

Όπως έγραψε και στην προσωπική του σελίδα στο Instagram: «1,5 μήνα μετά γυρίσαμε Θεσσαλονίκη και βρήκαμε στο δρόμο αυτό το αιλουροειδές… Είπαμε να το κάνουμε μέλος της οικογένειας! Ψάχνουμε όνομα αν μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι χαρά μας! Υποψήφια ονόματα: 1:Φουσκα, 2:Τεκιλα, 3:Φιπστερ @fipsterr Ό,τι άλλο θέλετε δεκτό, ακούω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το Asia Express έχουν ακουστεί διάφορα, όπως ότι ο Μαυρίδης είχε έντονο καυγά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Λευτέρη Δημηρόπουλο που επίσης συμμετείχε.

Οι απαντήσεις όμως όλες θα δοθούν επί της οθόνης, όταν το συγκεκριμένο παιχνίδι θα προβληθεί από τη συχνότητα του Star.

Δείτε τη φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη με το νέο μέλος της οικογένειάς του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved