Ντάνιελ Νούρκα: «Με οτιδήποτε καταπιάνομαι στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι καλός»
Showbiz

Ντάνιελ Νούρκα: «Με οτιδήποτε καταπιάνομαι στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι καλός»

Ο Ντάνιελ Νούρκα συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την αγαπημένη κωμική σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», ενώ τώρα περιοδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα με τη θεατρική εκδοχή της.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για το αν μπαίνει εύκολα στη διαδικασία να διεκδικήσει κάτι που θέλει, απο πού αντλεί δύναμη για οποιαδήποτε κατάσταση στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του.

Η εξωτερική εμφάνισή σου σε κάνει να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι απλά ωραίος αλλά και ταλαντούχος;

Αυτό που κοιτάω πρώτα απ’ όλα είναι να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται και να νιώσω κι εγώ καλά. Με οτιδήποτε καταπιάνομαι στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι καλός. Πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη δουλειά, που τη γουστάρω κιόλας.

Προτιμάς να ζεις το τώρα ή να κάνεις σχέδια για το μέλλον;
Είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτομαι το αύριο. Κάνω σχέδια, αλλά προσπαθώ όσο γίνεται να μην αγχώνομαι. Όσα φέρει η στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Μία επαγγελματική πρόταση δεν ξέρεις ποτέ από πού μπορεί να σου έρθει.

Μπαίνεις εύκολα στη διαδικασία να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις;
Πιστεύω ότι όλα είναι «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Πρέπει κι εμείς να κυνηγήσουμε μία δουλειά. Δηλαδή να ενδιαφερθούμε και να κινηθούμε ανάλογα. Φυσικά, αν έρθει κάτι απρόσμενα, είναι ευχάριστο.

Απο πού αντλείς δύναμη για οποιαδήποτε κατάσταση στη ζωή σου;
Πρώτα από τον εαυτό μου και στη συνέχεια θα μοιραστώ με την οικογένειά μου ή στους φίλους μου κάτι που με προβληματίζει, θα το συζητήσουμε και θα πάρω την ανάλογη δύναμη.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σου;
Υπάρχει μία καινούργια θεατρική συνεργασία, η οποία δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμη, και περιμένω να δω αν θα προκύψει κάποια νέα τηλεοπτική δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμουν κοντά σε συμφωνία για μία, αλλά τελικά δεν μπορούσαν να συνδυαστούν τα προγράμματα και δεν προχώρησε.

Ενδέχεται οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» να επιστρέφουν με νέο κύκλο επεισοδίων;
Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Έρανα», απ’ ό,τι έχω ακούσει από συνεντεύξεις των συντελεστών, δεν πρόκειται να επιστρέφουν σίγουρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Από εκεί και πέρα, η πιθανότητα να γίνει κάτι είναι τόση όση και το να μη γίνει κάτι με όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved