Άρης Σοϊλέδης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη μέλλουσα σύζυγό του, Μαρία Αντωνά: «Χωρίς εσένα…»
Showbiz

Άρης Σοϊλέδης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη μέλλουσα σύζυγό του, Μαρία Αντωνά: «Χωρίς εσένα…»

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor και ο Άρης Σοϊλέδης πήρε το κορίτσι του, Μαρία Αντωνά και έφυγαν για διακοπές

Το ζευγάρι μετά από αρκετούς μήνες που έμειναν χώρια, αναπληρώνουν το χρόνο και φυσικά κάνουν σχέδια για τον γάμο τους.

Ο φινάλιστ του Survivor μοιράστηκε μια από τις κοινές τους φωτογραφίες και έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη μέλλουσα σύζυγό του, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα …
Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρις εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλην την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια … Σαγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις ❤️❤️❤️ @maria_antwna».

Δες τις φωτογραφίες

«Τι να πω εγώ για τον Άρη; Νομίζω ότι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Ήξερα ότι σήμερα θα τον δω σε αυτή τη θέση, θα τα καταφέρει και θα μας κάνει περήφανους όλους. Ποτέ και τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη, ποτέ και τίποτα δεν με έκανε να αισθανθώ άσχημα απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο που αγαπώ πολύ και νομίζω ότι η απόλυτη απόδειξη αγάπης είναι αυτή, να χαίρεσαι για τον σύντροφό σου. Είμαι περήφανη για σένα και σε αγαπώ πολύ», είχε πει η Μαρία Αντωνά για τον Άρη τη βραδιά του τελικού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved