Πόπη Τσαπανίδου: Η υπέροχη φωτό από το Άμστερνταμ και οι πολύτιμες συμβουλές
Showbiz

Πόπη Τσαπανίδου: Η υπέροχη φωτό από το Άμστερνταμ και οι πολύτιμες συμβουλές

Η Πόπη Τσαπανίδου βρίσκεται στο Άμστερνταμ και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Η Πόπη Τσαπανίδου πριν λίγο καιρό έγινε γιαγιά, αφού η κόρη της Μαρίνα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο Άμστερνταμ, όπου ζει η κόρη της με τον σύντροφό της, και απολαμβάνει τις στιγμές με τον εγγονό της, Έκτορα.

Η ίδια μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και έτσι αποκάλυψε για το που βρίσκεται. Η Πόπη Τσαπανίδου μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram ευχήθηκε «Καλό Καλοκαίρι» και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Με μια φωτογραφία απ το Άμστερνταμ σας εύχομαι καλό (υπόλοιπο) καλοκαίρι και ξεκινώ τις διακοπές μου, μετά από μια εξαντλητική σεζόν που όμως την απόλαυσα λεπτό προς λεπτό.
Και αν φέτος δεν καταφέρεις να κάνεις και εσύ διακοπές, σκέψου και αυτό...
Τι θα λεγες να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν αρνητικά οι αναρτήσεις των φίλων σου από παραλίες και νησιά...
Άλλωστε έχεις να καλύψεις ουσιαστικές ανάγκες του εαυτού και της οικογένειας σου. Και όχι να εντυπωσιάσεις τους ακόλουθους σου στα κοινωνικά δίκτυα.
Να θυμάσαι ότι δεν θα είσαι για πάντα έτσι. Θα περάσουν τα δύσκολα αργά ή γρήγορα. Όλα μα όλα αλλάζουν. Πάντα.
Κάνε λοιπόν το μπαλκόνι σου νησί και πιες ένα κρασί στην υγειά σου ❤️», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παλαιότερη συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως της ανακοίνωσε η κόρη της την εγκυμοσύνη της:«Ήταν πραγματικά απίστευτη η στιγμή που κατάλαβα ότι η κόρη μου είναι έγκυος. Το συζητούσαμε καιρό πριν. Είχα προετοιμαστεί και το περίμενα από πάντα. Ήμουν στο γραφείο και ήρθε η κόρη μου. Έκατσε απέναντι μου και έπαιζε με το κινητό. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως με τραβούσε βίντεο. Και με πήρε η άλλη μου η κόρη και μου έλεγε με χαμόγελο τι κάνεις. Έκανε κλικ μέσα μου αμέσως. Της λέω πες το μου. Μου το λέει και τι κλάμα. Τι απίστευτο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved