Σωκράτης Μάλαμας: Το πανό που ανέβηκε σε συναυλία του στο Ηράκλειο και η αντίδρασή του
Showbiz

Σωκράτης Μάλαμας: Το πανό που ανέβηκε σε συναυλία του στο Ηράκλειο και η αντίδρασή του

Μετά το περιστατικό στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Ρέθυμνο, που ζήτησε να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι» που αναφερόταν στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, έγινε «παρέμβαση» στη συναυλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τραγουδιστής εξηγώντας τους λόγους της ενέργειάς του είχε γράψει στο Facebook ότι συμφωνεί με το σύνθημα, αλλά δεν θέλει να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω τους γιατί αποσπάται η προσοχή του.

Χθες, 27 Ιουλίου, στη συναυλία του στο Ηράκλειο «ομάδα αλληλέγγυων» ανέβηκε στη σκηνή και ανέβασε πανό που αναφερόταν στην αποφυλάκιση Λιγνάδη, ενώ ζητούσε «Λευτεριά στους αγωνιστές».

Στη διάρκεια της συναυλίας του αναρτήθηκε ένα πανό διαμαρτυρίας το οποίο έγραφε, «Οι δίκες τους ξεπλένουν, φονιάδες βιαστές. Λευτεριά στους αγωνιστές» ενώ ο Σωκράτης Μάλαμας περίμενε και υπομονετικά την «ομάδα αλληλέγγυων» να διαβάσουν κείμενο για να ενημερώσουν για την απεργία πείνας του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, o καλλιτέχνης επέτρεψε το πανό διαμαρτυρίας στη σκηνή, ενώ περίμενε υπομονετικά την «ομάδα αλληλέγγυων» να διαβάσουν κείμενο.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved