Το αισιόδοξο μήνυμα του Μπρούνο Τσιρίλο μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλου!
Showbiz

Το αισιόδοξο μήνυμα του Μπρούνο Τσιρίλο μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλου!

Πάει αρκετός καιρός από τότε που ο Μπρούνο Τσιρίλο έφευγε για την Ιταλία για να εγκατασταθεί στην πατρίδα του μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό Έλενα Ασημακοπούλου.  

Η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν εκείνη που αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό τον χωρισμό τους και μάλιστα σε ανύποπτη στιγμή, αν και οι δικοί τους άνθρωποι γνώριζαν εδώ και καιρό πως ο γάμος τους αντιμετώπιζε σοβαρή κρίση και πως οι ισορροπίες ανάμεσα στο άλλοτε ζευγάρι κρέμονταν σε μία κλωστή.

Τελικά το τέλος, όπως αποδείχτηκε, ήταν αναπόφευκτο για τον Ιταλό άσο των γηπέδων και την όμορφη ηθοποιό οι οποίοι όμως κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μεγαλώνουν με τις σωστές ισορροπίες την κόρη τους Μαρία-Ροζάρια.

Η ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής, λοιπόν, μετά από δώδεκα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός δεν είχε δημοσιεύσει κάποια φωτογραφία με τον Μπρούνο και δεν τον ανέφερε καθόλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όσο για τον τρόπο που είχε επιλέξει η Έλενα Ασημακοπούλου να ανακοινώσει δημόσια τον χωρισμό της, σε ερώτηση follower της για τον γάμο της είχε πει:

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο όλο αυτό το διάστημα τηρούσε σιγή ιχθύος, έχοντας πλέον επιστρέψει στην παλιά του ζωή στην Ιταλία. Προσφάτως όμως έκανε μία σπάνι -ομολογουμένως- ανάρτηση η οποία ήταν και πολύ αισιόδοξη.

«To χαμόγελο κρατάει μια στιγμή αλλά η ανάμνησή της μπορεί να κρατήσει μια ζωή», έγραψε ο Μπρούνο Τσιρίλο κάτω από τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved