Γιώργος Γρηγοριάδης: «Όταν η καρδιά το θέλει, το σώμα υπακούει»
Showbiz

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Όταν η καρδιά το θέλει, το σώμα υπακούει»

O Γιώργος Γρηγοριάδης για ένα ακόμη καλοκαίρι βιώνει την ειδησεογραφία από την πρώτη γραμμή μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε πόσο εύκολο είναι μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα να συνεχίζεις να εργάζεσαι σε έντονους ρυθμούς και τι στόχους έχει η εκπομπή.

«Καλοκαίρι μαζί» με τους τηλεθεατές. Είναι για εσένα μια πρόκληση;

Θα έλεγα καλύτερα είναι συνήθεια και όχι πρόκληση. Η συνήθεια που έγινε λατρεία, καθώς είναι το τρίτο «Καλοκαίρι μαζί» με τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1.

Πόσο εύκολο είναι μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα να συνεχίζεις να εργάζεσαι σε έντονους ρυθμούς;

Καθόλου εύκολο, αλλά όταν η καρδιά το θέλει, το σώμα υπακούει. Είναι εξαντλητικό να ξυπνάς επί τρία χρόνια, τους 10 στους 12 μήνες, στις 3:30 το πρωί. Το σώμα αρκετές φορές διαμαρτύρεται, αλλά η διάθεση για δουλειά υπερισχύει.

Τι στόχο έχει η εκπομπή;

Την ενημέρωση. Οι ειδήσεις δεν σταματούν ποτέ και εμείς οφείλουμε να καλύπτουμε την επικαιρότητα. Δεν ξεχνάμε, όμως, ότι είναι καλοκαίρι, ότι κάποιοι κάνουν τις διακοπές τους και έτσι φροντίζουμε όσο επιτρέπεται να έχουμε μια πιο «χαλαρή» διάθεση με κάποιες αντίστοιχες επιλογές θεμάτων.

Πιστεύεις πως θα υπάρχει χώρος για κάποια πιο χαλαρά θέματα;

Ανάλογα με την επικαιρότητα. Αν δεν είναι πολύ βαριά, ναι, μπορείς να βρεις χρόνο και για πιο χαλαρά θέματα. Ούτως ή άλλως φροντίζουμε να ενημερώνουμε ψύχραιμα χωρίς ακρότητες και υπερβολές.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved