Μάρα Δαρμουσλή: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της - «Είσαι μόνο εσύ αιτία»
Showbiz

Μάρα Δαρμουσλή: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της - «Είσαι μόνο εσύ αιτία»

Η Μάρα Δαρμουσλή είχε γενέθλια και δέχτηκε το ωραιότερο δώρο από τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη.

Η Μάρα Δαρμουσλή διανύει μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, καθώς το φετινό καλοκαίρι, έχει στο πλευρό της, τον αγαπημένο της σύζυγο αλλά και τους δύο τους γιους.



Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Βασίλης Τσατσάκης είναι full in love και ειδικά τώρα, που η οικογένεια τους έχει μεγαλώσει. Χθες (16/8) η ίδια είχε τα γενέθλιά της και ο Βασίλης Τσατσαράκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, της έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, ο σύζυγός της ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η Μάρα Δαρμουσλή με τον γιο τους και στη λεζάντα εξέφρασε την ευτυχία που νιώθει έχοντας τη δίπλα του.

«Πέρσι τέτοια μέρα με φουσκωμένη την κοιλιά (την δίκη σου ) κάναμε σχέδια και υποθέσεις για το πως θα είναι η ζωή μας του χρόνου, λοιπόν του χρόνου έφτασε και δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα ποιο τρέλα σενάρια μου ,και για όλα αυτά που ζούμε και αυτά που θα ζήσουμε είσαι μόνο εσύ αιτία. Να σε χαιρόμαστε Μάρα μου να είσαι πάντα καλά με υγεία και κουράγιο για να μας φωτίζεις τον δρόμο της ευτυχίας μας. Μιχάλης & Βασίλης».

Δείτε το υπέροχο βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved