Μάρα Δαρμουσλή: Η έκπληξη την παραμονή της Παναγίας από τον 6 μηνών γιο της - «Κλαίω από ευτυχία»
Showbiz

Μάρα Δαρμουσλή: Η έκπληξη την παραμονή της Παναγίας από τον 6 μηνών γιο της - «Κλαίω από ευτυχία»

Η Μάρα Δαρμουσλή γιορτάζει τον Δεκαπενταύγουστο και δέχθηκε την πιο όμορφη έκπληξη από τον έξι μηνών γιο της και την πλημμύρισαν δάκρυα χαράς!

Η Μάρα Δαρμουσλή απέκτησε το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της από τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη πριν έξι μήνες και δέχθηκε ένα όμορφο δώρο την παραμονή της Παναγίας.

Ο μικρός, ο οποίος θα πάρει το όνομα του πατέρα του Βασίλη Τσατσάκη, τη φίλησε στο μάγουλο και εκείνη ξετρελάθηκε!

Αυτή η κίνηση του μπόμπιρά της την ενθουσίασε και μοιράστηκε την τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της να τη φιλά στο μάγουλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

«Χρόνια μου πολλά και το πρώτο μου δώρο το πήρα την παραμονή. Τι κι αν με το αριστερό σου χέρι μου τραβάς το μάγουλο μπήγοντας τα νυχάκια σου στο πρόσωπό μου. Στο αριστερό μου μάγουλο με σφίγγεις και με τα χειλάκια σου μου δίνεις το πρώτο αυθόρμητο ρουφηχτό φιλί. Κι εγώ σ’ αγαπώ κι ας μου το πες χωρίς λόγια. Και ναι κλαίω από ευτυχία και αγάπη μικρό μου χαμογελαστό πλασματάκι!Τόσο υπέροχη έκπληξη έχω να ζήσω από τότε που ο αδελφός σου με παραπλάνησε για να μου κάνουν το καλύτερο πάρτι-έκπληξη στην παραλία. Ήταν δεν ήταν 5 χρονών. Ακόμα φυλάω ένα βότσαλο από το μέρος. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Και του χρόνου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved