Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Σήμερα η κηδεία και η αποτέφρωση του καλλιτέχνη
Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Σήμερα η κηδεία και η αποτέφρωση του καλλιτέχνη

Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο άνθρωπος που μας έμαθε μάθημα σολφέζ, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, 21 Αυγούστου σε ηλικία 73 ετών και σήμερα, 23 Αυγούστου η οικογένειά του, οι φίλοι του θα του που το τελευταίο "αντίο". 

Η κηδεία του θα γίνει στις 11:00 στην Αγγλικανική Εκκλησία και θα ακολουθήσει η αποτέφρωσή του, όπως ανακοίνωσε η κόρη του Ιλένια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγειά του από τον περασμένο Μάρτιο και το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του παρουσίασε επιδείνωση.

«Έφυγε ανάμεσα στα αγαπημένα του πρόσωπα, όταν πια είχε κοιμηθεί και δεν ξύπνησε τα ξημερώματα μέσα στον ύπνο του, όπως όλοι οι ευλογημένοι άνθρωποι», δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Ποιος ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949. Ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της θρυλικής μπάντας «POLL» που είχαν φτιάξει με τον Κώστα Τουρνά, το Σταύρο Λογαρίδη και τον Κώστα Παπαϊωάννου.

Το 1977 μαζί με τον Πασχάλη, τη Μπέσσυ Αργυράκη και τη Μαριάννα Τόλη εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision με το θρυλικό τραγούδι «Μαθημα Σολφεζ « και κατέκτησαν την πέμπτη θέση.

«Ο Ρόμπερτ ήταν ένας εξαιρετικός φίλος. Ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος, πράος, ήρεμος», δήλωσε ο Πασχάλης.

Το 1976 ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έκανε τεράστια επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» «από τον δίσκο «Εσύ και Εγώ».

Έχει υπογράψει ως μουσικοσυνθέτης πολλές μεγάλες επιτυχίες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, όμως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είχε πάντα ως προτεραιότητα την προσωπική του ζωή την οποία φρόντισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο μπορούσε.

«Το ταμείο είναι 3 υπέροχα παιδιά και μια υπέροχη σύζυγος. Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου» είχε πει σε κάποια συνέντευξή του παλιότερα ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, καθιστώντας σαφές πως για εκείνον προτεραιότητα είχε η οικογένειά του και μόνο αυτή. Μάλιστα, είχε παραδεχτεί δημόσια, ότι μόλις αποφάσισε να δημιουργήσει οικογένεια, έκοψε... μαχαίρι τη νύχτα, θέλοντας να αφοσιωθεί στον ρόλο του ως σύζυγος και πατέρας.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν ένας καλλιτέχνης που ξεχώρισε για το ήθος του, την αξιοπρέπεια και την αθόρυβη σεμνή ζωή του και άφησε πίσω το στίγμα του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved