Σοφιάννα Αβραμάκη: Η πρώην μαχήτρια του Survivor «ανεβάζει την θερμοκρασία» στο Instagram!
Showbiz

Σοφιάννα Αβραμάκη: Η πρώην μαχήτρια του Survivor «ανεβάζει την θερμοκρασία» στο Instagram!

Η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι απίθανη και η αλήθεια είναι ότι με κάθε νέο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλεί πανικό, μιας και το κορμί της είναι αξιοζήλευτο. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον τελευταίο κύκλο του Survivor, οπου και συμμετείχε με την ομάδα των Μαχητών, με την ίδια να δηλώνει εξ αρχής έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία και να τα βάλει με τις πιο δύσκολες δοκιμασίες.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη δεν σταμάτησε στιγμή να προσπαθεί μέσα στο παιχνίδι και κάτι τέτοιο φάνηκε ξεκάθαρα, αφού τόσο με την αγνωνιστικότητά της, όσο και με την πυγμή της, κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης και πραγματικά την καμαρώναμε πολύ. Η ίδια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπίζ και κάτι τέτοιο δεν το κρύβει, μιας και το βλέπουμε ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέο ποστ που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, μετά από το τέλος του παιχνιδιού, ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές και επισκέφθηκε μερικά από τα πιο αγαπημένα της νησιά, για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους της φίλους. Η Σοφιάννα Αβραμάκη πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες αλλά και stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ βλέπουμε ότι είναι στην καλύτερή της φάση. Το κορμί της είναι υπέροχο, ενώ διαθέτει six pack και με τις φωτογραφίες μα μαγιό που ποστάρει πολύ συχνά, μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποια είναι η διατροφή και η γυμναστική που επιλέγει να κάνει για να διατηρείται σε απόλυτη φόρμα!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved