Στικούδη: Γιορτάζει τέσσερα χρόνια γάμου με τον Βαγγέλη Σερίφη- Η τρυφερή ανάρτηση με τον πεθερό της
Showbiz

Στικούδη: Γιορτάζει τέσσερα χρόνια γάμου με τον Βαγγέλη Σερίφη- Η τρυφερή ανάρτηση με τον πεθερό της

Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, κλείνουν σήμερα, 25 Αυγούστου 2022, τέσσερα χρόνια από την ημέρα του γάμου τους, που πραγματοποίηθηκε στην Κόρινθο. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους μέχρι και σήμερα, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τον έρωτά τους.

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη έφερε στη ζωή τον γιο τους, τον μικρό Βύρωνα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε, τους έχει κλέψει την καρδιά και οι δυο γονείς δεν μπορούν με τίποτα να του χαλάσουν χατίρι. Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ποστάρει πολύ συχνά δημοσιεύσεις όχι μόνο από τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και από την καθημερινότητά της. Αυτήν την φορά, πόσταρε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον πεθερό της, τον κύριο Βύρωνα Σερίφη, στον οποίο και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

«Τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ήμασταν εκεί αγαπημένε μου Βύρωνα , στο Μορφάτι Θεσπρωτίας .. Περάσαμε υπέροχα σ ένα μοναδικό πάρτυ αγάπης , με τον γιο σου να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ .. Είναι αυτό το μουστάκι σου , είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήταν σαν να σε ήξερα από πάντα , είναι αυτό το χιούμορ σου που με κάνει να θέλω να συζητάω με τις ώρες μαζί σου , είναι κι αλλά τόσα που με κάνουν να σε αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο !

Έχει έρθει στη ζωή μας άλλος ένας Βύρωνας Σερίφης που κάθε μέρα μας συγκινεί , μας μαθαίνει πράγματα , μας κάνει πιο δυνατούς !
Σερίφηδες σας αγαπώ»

Δείτε στην παρακάτω gallery την δημοσίευσή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved