Φάνης Λαμπρόπουλος – Κατερίνα Στικούδη: Έκαναν δοκιμαστικό για το Family game night
Taste

Φάνης Λαμπρόπουλος – Κατερίνα Στικούδη: Έκαναν δοκιμαστικό για το Family game night

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η Κατερίνα Στικούδη θα είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο;

Δίδυμο παρουσιαστών αναζητεί ο ΑΝΤ1 για το νέο οικογενειακό τηλεπαιχνίδι σόου «Family game night», που περιλαμβάνεται στον σχεδίασμά του για την έναρξη της νέας σεζόν και προορίζεται να πάρει θέση στην prime time της Παρασκευής ή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το φορμάτ του αμερικανικού τηλεπαιχνιδιού, αντιμέτωπες βρίσκονται δύο οικογένειες που διαγωνίζονται σε δοκιμασίες γνώσεων από επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ μετέχουν ακόμα και μικρά παιδιά.

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για το νέο πρόγραμμα, ανέφεραν ότι για την παρουσίαση τού «Family game night» αναζητούνται δύο παρουσιαστές, κατά προτίμηση άνδρας και γυναίκα, όχι απαραίτητα ανδρόγυνο.

Ποιους θα «ενώσει» ο ΑΝΤ1; Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, για το τηλεπαιχνίδι πραγματοποιήθηκε ήδη το πρώτο δοκιμαστικό και σε αυτό συμμετείχαν δύο πρόσωπα με... προϋπηρεσία στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, που παρουσίαζε τη late night εκπομπή «Χιούστον, το λύσαμε», και η Κατερίνα Στικούδη, που μετείχε στο all-star «Your face sounds familiar», καθώς και σε σειρά του ΑΝΤ1. Οι εντυπώσεις ήταν θετικές, ωστόσο δεν έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved