Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συναυλία στη μνήμη του 40 ημέρες μετά τον θάνατό του
Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συναυλία στη μνήμη του 40 ημέρες μετά τον θάνατό του

«Σαν ένα όνειρο» θα είναι η συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας στις 26 Σεπτεμβρίου για τον συνθέτη και τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 χρονών.

Μόλις 40 ημέρες θα έχουν περάσει από τότε που ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο, και οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν ούτε στιγμή.

Η Μπέσσυ Αργυράκη, η Σοφία Βόσσου, ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, η Σοφία Αρβανίτη και πολλοί ακόμα τραγουδιστές είπαν το «ναι» στην πρόταση του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου για να συμμετάσχουν στην τιμητική βραδιά. Ήταν 21 Αυγούστου, όταν η καρδιά ενός από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ’70 έπαψε να χτυπά… Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ύστερα από σύντομη αλλά γενναία μάχη με τον καρκίνο, τελικά δεν άντεξε και πέταξε στους ουρανούς.

Πλήθος καλλιτεχνών, αλλά και απλού κόσμου τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Και όλοι είχαν μια καλή κουβέντα να πουν για το καλύτερο παιδί των χρόνων της «αθωότητας». Η πρόταση για τη μεγάλη συναυλία έγινε στον Δήμο Γλυφάδας από τους ίδιους τους φίλους του, τους καλλιτέχνες σύμφωνα με την εφημερίδα,Espresso

Και ο δήμαρχος, βλέποντας τη μεγάλη ευαισθησία και αγάπη που είχαν όλοι απέναντι στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, δέχτηκε να γίνει η συναυλία-αφιέρωμα 40 ημέρες μετά τον θάνατό του. Σαν ένα μουσικό μνημόσυνο, στο οποίο όλοι θα ήθελαν να του πουν ένα τραγούδι για να φτάσει μέχρι τους ουρανούς.

Ήδη η οικογένεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς με μεγάλη αγάπη δέχτηκε να γίνει η συναυλία αυτή, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσουμε και την πολυαγαπημένη του κόρη Ιλένια να ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια που αγαπούσε ο πατέρας της και έλεγαν μαζί όταν τους δινόταν η ευκαιρία.

Δείτε τους δικούς του ανθρώπους τη μέρα που τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved