Trannos: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο και οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο
Showbiz

Trannos: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο και οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο

Εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν πήρε ο τράπερ Trannos, ο οποίος τραυματίστηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής, σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα.

Ο μάνατζερ του τράπερ Trannos με stories στο instagram επιβεβαίωσε το γεγονός και ανακοίνωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.

Ο ίδιος, βγαίνοντας από το νοσοκομείο, είπε:

«Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός, αλλά θέλει προσοχή, ποτέ δεν ξέρεις. Είμαστε όλοι καλά, λίγο τα πλευρά μου από τη ζώνη. Πάντα να φοράμε ζώνη. Προφανώς και ανησύχησαν οι δικοί μου άνθρωποι» πρόσθεσε ο τράπερ.

Δες τον κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Ο γνωστός τράπερ ήταν στο αυτοκίνητό του με τέσσερις φίλους του και πλέον είναι πολύ καλά στην υγεία του. Το πρωί του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και Πάλι" και έδωσε όλες τις νεότερες πληροφορίες για την υγεία του τράπερ, λέγοντας ότι όντως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχει πλέον μόνο τραύματα στα πλευρά και ότι σήμερα μέχρι το απόγευμα θα έχει πάρει εξιτήριο.

Ο ίδιος βέβαια τόνισε ότι όλες οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ήταν από ένα τροχαίο που συνέβη στη Βούλα, ενώ όλα συνέβησαν στον Άγιο Στέφανο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved