Στο νοσοκομείο ο τράπερ Trannos μετά από τροχαίο!
Showbiz

Στο νοσοκομείο ο τράπερ Trannos μετά από τροχαίο!

Σε νοσοκομείο νοσηλεύεται από χθες το βράδυ, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε, ο γνωστός τράπερ Trannos

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και εκείνο του γνωστού τράπερ ο οποίος οδηγούσε, σύμφωνα με το notia.gr τζιπ. Πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομία και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο καθώς λόγω της σφοδρότητας του ατυχήματος οι περαστικοί έκαναν τις απαραίτητες κλήσεις για να βοηθήσουν τους εμπλεκόμενους.

Η πυροσβεστική πράγματι απεγκλώβισε από αυτοκίνητα κάποιους τραυματίες που στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα πλησιέστερα νοσοκομεία ώστε να διαπιστωθεί πώς είναι στην υγεία τους. Ανάμεσά τους και ο Trannos που σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ο οποίος και επιβεβαίωσε το όλο συμβάν, καθησύχασε τους φαν του τράπερ λέγοντας ότι νοσηλεύεται προληπτικά.

Μέσα από ανάρτησή του στα social media, ο Κοψιάλης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Φίλες καιφίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασής του».

To ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι πως το τροχαίο του Trannou συνέβη ακριβώς έναν χρόνο από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip στην άσφαλτο και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το ατύχημα να έχει συμβεί πολύ κοντά στο σημείο, γεγονός που διέψευσε αργότερα ο manager του, λέγοντας ότι συνέβη στον Άγιο Στέφανο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved