Μανώλης Δεστούνης: «Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν μεγάλη χαρτοπαίχτρα»
Showbiz

Μανώλης Δεστούνης: «Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν μεγάλη χαρτοπαίχτρα»

Ο Μανώλης Δεστούνης που έχει πατήσει τα 85 του, έκανε μεγάλη καριέρα στο σινεμά και στο θέατρο και σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την Ρένα Βλαχοπούλου, για τον καλόκαρδο του θεάτρου αλλά και για την καλύτερη συνεργασία που είχε.

Ποιος από όλα αυτά τα ιερά τέρατα ήταν και ο πιο καλόκαρδος;

Ο Μίμης Φωτόπουλος. Ήταν ένας λαϊκός φιλόσοφος, χείμαρρος καλοσύνης και αγάπης. Όταν ένας ηθοποιός πήγαινε να του παραπονεθεί (όταν ήταν θιασάρχης), έλεγε: «θα έρχονται και οι δύο πλευρές που έχουν παράπονο, όχι η μία». Απόλυτα αντικειμενικός. Σπαθί!

Η Ρένα Βλαχοπούλου;

Περιβόλι. Ήταν λίγο σφιχτή με τις οικονομίες της, όμως παράλληλα βοηθούσε πολλούς συναδέλφους που δεν τα έβγαζαν πέρα. Έχω ιδία άποψη γι' αυτό από δύο παλιές μεγάλες πρωταγωνίστριες που πήγαινε και τους έδινε χρήματα. Ήταν βέβαια και μεγάλη χαρτοπαίχτρα. Νομίζω πως ο ρόλος αυτός ήταν κομμένος και ραμμένος για εκείνη. Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να τον παίξει τόσο μοναδικά.

Ο πιο «άμυαλος» από αυτούς με τους οποίους συνεργαστήκατε;

Ο Χατζηχρήστος δεν είχε όρια ο Κώστας, όταν του άρεσε μια γυναίκα. Την κυνηγούσε μέχρι να την κάνει δική του. Δεν υπολόγιζε τίποτα. Σίφουνας! Ήταν ο πιο τζέντλεμαν ηθοποιός με τη χρυσή καρδιά!

Η καλύτερη συνεργασία σας;

Με τον χορογράφο Δημήτρη Ιβάνωφ. Είναι το πιο αγνό πλάσμα που έχω γνωρίσει μέσα σε αυτό το κύκλωμα. Άγγελος! Έχετε σκεφτεί να βάλετε τελεία σε αυτή την τεράστια καριέρα; Έχω το γνώθι σαυτόν και ξέρω απόλυτα πότε θα κατεβάσω τα δικά μου ρολά. Αν και στην καθημερινότητά μου φαίνομαι κάπως κουρασμένος με βαρύ βήμα, πάνω στη σκηνή πετάω. Είναι το οξυγόνο του καλλιτέχνη η σκηνή! Από αυτή παίρνω πνοή κι εγώ σήμερα!

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved