Λάμπης Λιβιεράτος: Οι κόρες του, Δανάη και Νεφέλη έχουν γίνει δυο πανέμορφες γυναίκες! (photos)
Showbiz

Λάμπης Λιβιεράτος: Οι κόρες του, Δανάη και Νεφέλη έχουν γίνει δυο πανέμορφες γυναίκες! (photos)

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ έχουν αποκτήσει μέσα στο γάμο τους δυο πανέμορφες κόρες, την Δαναή και τη Νεφέλη, οι οποίες πλέον θυμίζουν περισσότερο μοντέλα, μιας και είναι ολόκληρες γυναίκες και μάλιστα κούκλες!

Το πρώην ζευγάρι έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στις κόρες τους και η αλήθεια είναι πώς ότι και να γίνεται, οι δυο κούκλες είναι πάντοτε η προτεραιότητά τους και είναι δίπλα τους, στηρίζοντάς τες σε κάθε νέο τους βήμα και επιθυμία.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ υπήρξαν στο παρελθόν πάρα πολύ ερωτευμένοι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν από 18 χρόνια το 1994 και κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν δυο κόρες, τη Νεφέλη και τη Δανάη. Από μικρές που ήταν, είχαν κάνει διάφορες δημόσιες εμφανίσεις με τους γονείς τους και από τότε είχαμε καταλάβει ότι οι μικρές είναι δυο πανέμορφα και πολύ γλυκιά κοριτσάκια.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά εξακολουθούν και οι δυο να είναι πανέμορφες και παρά το γεγονός ότι οι γονείς τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όταν πρόκειται για εκείνες ξεχνούν τα πάντα και είναι δίπλα στα παιδιά τους. Η Νεφέλη και Δανάη έχουν γίνει δυο πανέμορφες γυναίκες, ενώ κάτι τέτοιο φαίνεται τόσο από τα social media τους, όσο και από φωτογραφίες που έχουμε δει κατά καιρούς από διάφορες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved