Σιαμπάνη: Ευχισμένη μανούλα- Το post με φωτό από την ημέρα που πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο!
Showbiz

Σιαμπάνη: Ευχισμένη μανούλα- Το post με φωτό από την ημέρα που πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο!

H Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τις τελευταίες ημέρες, μιας και ήρθε στη ζωή ο γιος τους, που από την πρώτη κιόλας στιγμή τους έχει κλέψει την καρδιά. 

Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι τους μαζί με το μωράκι τους, στον οποίο και θα δώσουν το όνομα Φώτιος.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο από την καθημερινότητά της, πλέον με τον σύζυγο και τον μικρό τους πρίγκιππα.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, η γλυκύτατη μανούλα έκανε ένα post στο Instagram, με την ίδια να μας δείχνει φωτογραφίες από την ημέρα που πήραν με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους με το μωράκι τους.

Η Ιωάννα είχε επιλέξει να φορέσει ένα μακρύ πουκάμισο, ενώ πόζαρε στην αγκαλιά του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, ενώ οι δυο τους, πιο χαμογελαστοί από ποτέ, έδειχναν το πόσο πολύ απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή, που ξεκινάει με τον μικρό τους στην αγκαλιά τους!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved